BİMCELL gerçekten iyi mi?

KDE Plasma

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gerek yok.
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar ben acaba BİMCELL'e geçsem mi diye soruyorum, belki iyidir belki kötüdür bilmem fikirleriniz varsa yazabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
mobile interneti çok kötü.. video izlemek falan işkence.. konuşma ve fiyat için iyi .. emekli hattı diyebiliriz.. ama internetine güvenme.. belki whatsapp falan tamam ama youtube a girp video izleyeceğim . kaydırdığım an her şey açılacak falan dersen aldanırsın.. boşuna ucuz değil...

Fiyatına göre iyi olduğunu düşünmüyorum. Turkcell-Vodafone bu iki firmanın şu anda yeni kampanyaları var ve fiyatları da epey ucuz bölgenizde hangisi iyiyse ona geçebilirsiniz.

Tabletimde kullanmak için almıştım, tam anlamıyla berbat. İnterneti çok yavaş ve bir şeyi aratmak için 10 dakika bekletiyor Çekim gücü dışında fena değil ama asla tavsiye etmem.

Arkadaşlar ben acaba BİMCELL'e geçsem mi diye soruyorum, belki iyidir belki kötüdür bilmem fikirleriniz varsa yazabilirsiniz.
Netgsm hem ucuz hem bimcell den daha kuvvetli çekiyor.Turkcell alt yapılı ondan.

Ben çok fazla internet paketi almak zorunda olduğum için kullanıyorum çünkü faturalı tarifeler yetmiyor ve ekstra internetleri pahalıya geliyor. Aylık minimum 3 kere 20GB ekstra internet alan biriyim. Bu kadar internete ihtiyacın yoksa daha uyguna faturalı tarifelere geçebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…