Hayır, kendi adına alamıyorsun fakat neden ısrar ediyorsun ki kendi adına olması için?Merhaba, bayramdan sonra BİMCELL'den hat alacağım 370₺ ama kendi adıma almak istiyorum. Hattı velim ile alsam oluyor mu? Hat lazım.
Merhaba, bayramdan sonra BİMCELL'den hat alacağım 370₺ ama kendi adıma almak istiyorum. Hattı velim ile alsam oluyor mu? Hat lazım.
Merhaba, bayramdan sonra BİMCELL'den hat alacağım 370₺ ama kendi adıma almak istiyorum. Hattı velim ile alsam oluyor mu? Hat lazım.
ben babamla almıştımMerhaba, bayramdan sonra BİMCELL'den hat alacağım 370₺ ama kendi adıma almak istiyorum. Hattı velim ile alsam oluyor mu? Hat lazım.
18 olmadan verilmez. Bu arada BİMCELL önermem.
Hayır, kendi adına alamıyorsun fakat neden ısrar ediyorsun ki kendi adına olması için?
Evet alınıyor.
Ben babamla almıştım.
Aynn Turkcell daha iyi ya da vadafone.
Genç tarifesini zaten yanında velin ile gidince veriyorlar. Engelli indirimini duymamıştım ancak o da aynı şekil geçerlidir diye düşünüyorum.Kanka fiziksel engelliyim BİMCELL de %25 engelli indirimi ve genç tarifesi falan var bayağı ucuz ondan dolayı.
Genç tarifesini zaten yanında velin ile gidince veriyorlar. Engelli indirimini duymamıştım ancak o da aynı şekil geçerlidir diye düşünüyorum.
Hattı büyük ihtimal alamazsın ancak paketi yapıyorlar sana. Hat için noterden anne baba imzası gibi şeyler istiyorlar.Yani kendi adıma alabilirim değil mi 14 yaşındayım.
Hattı büyük ihtimal alamazsın ancak paketi yapıyorlar sana. Hat için noterden anne baba imzası gibi şeyler istiyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.