melikk23 Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 85 Daha fazla Sistem Özellikleri General Mobile GM 8 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Haziran 2023 #1 Merhaba, bayramdan sonra BİMCELL'den hat alacağım 370₺ ama kendi adıma almak istiyorum. Hattı velim ile alsam oluyor mu? Hat lazım.
Merhaba, bayramdan sonra BİMCELL'den hat alacağım 370₺ ama kendi adıma almak istiyorum. Hattı velim ile alsam oluyor mu? Hat lazım.
Arda Kuruçim Kilopat Katılım 20 Ocak 2018 Mesajlar 476 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #2 melikk23 dedi: Merhaba, bayramdan sonra BİMCELL'den hat alacağım 370₺ ama kendi adıma almak istiyorum. Hattı velim ile alsam oluyor mu? Hat lazım. Genişletmek için tıkla... Hayır, kendi adına alamıyorsun fakat neden ısrar ediyorsun ki kendi adına olması için?
melikk23 dedi: Merhaba, bayramdan sonra BİMCELL'den hat alacağım 370₺ ama kendi adıma almak istiyorum. Hattı velim ile alsam oluyor mu? Hat lazım. Genişletmek için tıkla... Hayır, kendi adına alamıyorsun fakat neden ısrar ediyorsun ki kendi adına olması için?
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.465 Çözümler 88 Yer İstanbul 19 Haziran 2023 #3 melikk23 dedi: Merhaba, bayramdan sonra BİMCELL'den hat alacağım 370₺ ama kendi adıma almak istiyorum. Hattı velim ile alsam oluyor mu? Hat lazım. Genişletmek için tıkla... 18 olmadan verilmez. Bu arada BİMCELL önermem.
melikk23 dedi: Merhaba, bayramdan sonra BİMCELL'den hat alacağım 370₺ ama kendi adıma almak istiyorum. Hattı velim ile alsam oluyor mu? Hat lazım. Genişletmek için tıkla... 18 olmadan verilmez. Bu arada BİMCELL önermem.
RonerLa Picopat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 239 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #4 melikk23 dedi: Merhaba, bayramdan sonra BİMCELL'den hat alacağım 370₺ ama kendi adıma almak istiyorum. Hattı velim ile alsam oluyor mu? Hat lazım. Genişletmek için tıkla... Evet alınıyor. melikk23 dedi: Merhaba, bayramdan sonra BİMCELL'den hat alacağım 370₺ ama kendi adıma almak istiyorum. Hattı velim ile alsam oluyor mu? Hat lazım. Genişletmek için tıkla... ben babamla almıştım ahmttrn60 dedi: 18 olmadan verilmez. Bu arada BİMCELL önermem. Genişletmek için tıkla... Aynn Turkcell daha iyi ya da vadafone
melikk23 dedi: Merhaba, bayramdan sonra BİMCELL'den hat alacağım 370₺ ama kendi adıma almak istiyorum. Hattı velim ile alsam oluyor mu? Hat lazım. Genişletmek için tıkla... Evet alınıyor. melikk23 dedi: Merhaba, bayramdan sonra BİMCELL'den hat alacağım 370₺ ama kendi adıma almak istiyorum. Hattı velim ile alsam oluyor mu? Hat lazım. Genişletmek için tıkla... ben babamla almıştım ahmttrn60 dedi: 18 olmadan verilmez. Bu arada BİMCELL önermem. Genişletmek için tıkla... Aynn Turkcell daha iyi ya da vadafone
melikk23 Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 85 Daha fazla Sistem Özellikleri General Mobile GM 8 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Haziran 2023 #5 Arda Kuruçim dedi: Hayır, kendi adına alamıyorsun fakat neden ısrar ediyorsun ki kendi adına olması için? Genişletmek için tıkla... Kanka fiziksel engelliyim BİMCELL de %25 engelli indirimi ve genç tarifesi falan var bayağı ucuz ondan dolayı. RonerLa dedi: Evet alınıyor. Ben babamla almıştım. Aynn Turkcell daha iyi ya da vadafone. Genişletmek için tıkla... Nasıl almıştınız hat şu an senin üzerine mı yoksa babanın üzerine mi?
Arda Kuruçim dedi: Hayır, kendi adına alamıyorsun fakat neden ısrar ediyorsun ki kendi adına olması için? Genişletmek için tıkla... Kanka fiziksel engelliyim BİMCELL de %25 engelli indirimi ve genç tarifesi falan var bayağı ucuz ondan dolayı. RonerLa dedi: Evet alınıyor. Ben babamla almıştım. Aynn Turkcell daha iyi ya da vadafone. Genişletmek için tıkla... Nasıl almıştınız hat şu an senin üzerine mı yoksa babanın üzerine mi?
Arda Kuruçim Kilopat Katılım 20 Ocak 2018 Mesajlar 476 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #6 melikk23 dedi: Kanka fiziksel engelliyim BİMCELL de %25 engelli indirimi ve genç tarifesi falan var bayağı ucuz ondan dolayı. Genişletmek için tıkla... Genç tarifesini zaten yanında velin ile gidince veriyorlar. Engelli indirimini duymamıştım ancak o da aynı şekil geçerlidir diye düşünüyorum.
melikk23 dedi: Kanka fiziksel engelliyim BİMCELL de %25 engelli indirimi ve genç tarifesi falan var bayağı ucuz ondan dolayı. Genişletmek için tıkla... Genç tarifesini zaten yanında velin ile gidince veriyorlar. Engelli indirimini duymamıştım ancak o da aynı şekil geçerlidir diye düşünüyorum.
melikk23 Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 85 Daha fazla Sistem Özellikleri General Mobile GM 8 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Haziran 2023 #7 Arda Kuruçim dedi: Genç tarifesini zaten yanında velin ile gidince veriyorlar. Engelli indirimini duymamıştım ancak o da aynı şekil geçerlidir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yani kendi adıma alabilirim değil mi 14 yaşındayım.
Arda Kuruçim dedi: Genç tarifesini zaten yanında velin ile gidince veriyorlar. Engelli indirimini duymamıştım ancak o da aynı şekil geçerlidir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yani kendi adıma alabilirim değil mi 14 yaşındayım.
Arda Kuruçim Kilopat Katılım 20 Ocak 2018 Mesajlar 476 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #8 melikk23 dedi: Yani kendi adıma alabilirim değil mi 14 yaşındayım. Genişletmek için tıkla... Hattı büyük ihtimal alamazsın ancak paketi yapıyorlar sana. Hat için noterden anne baba imzası gibi şeyler istiyorlar.
melikk23 dedi: Yani kendi adıma alabilirim değil mi 14 yaşındayım. Genişletmek için tıkla... Hattı büyük ihtimal alamazsın ancak paketi yapıyorlar sana. Hat için noterden anne baba imzası gibi şeyler istiyorlar.
melikk23 Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 85 Daha fazla Sistem Özellikleri General Mobile GM 8 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Haziran 2023 #9 Arda Kuruçim dedi: Hattı büyük ihtimal alamazsın ancak paketi yapıyorlar sana. Hat için noterden anne baba imzası gibi şeyler istiyorlar. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
Arda Kuruçim dedi: Hattı büyük ihtimal alamazsın ancak paketi yapıyorlar sana. Hat için noterden anne baba imzası gibi şeyler istiyorlar. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.