BİMCELL kullanılır mı?

Lacaderal

Hectopat
Yer
İstanbul/Eyüp
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, şu an Vodafone kullanıyorum ve 4 GB paket 280 TL veriyorum. Arkadaşım BİMCELL kullanıyor ve 20+5 GB da 360 TL veriyor ve her yerde çekiyor. Normalde Vodafone'da sınırsız tarife alacaktım aylık 990 TL'ye ama arkadaşım BİMCELL ucuz olduğunu soyleyince ben de BİMCELL'de sınırsız farife mi alsam dedim. Sizce BİMCELL kullanilir mi?

türk telekom altyapısı kullanıyor yani geçilebilir fiyat da ucuz

Dün Türk Telekom bayiisindeydim 40 gb internet, 1k dakika 1k sms 360 TL idi. Bir araştırın bence.

Türk Telekom altyapısı kullanıyor yani geçilebilir fiyat da ucuz.

Peki tarifeleri nereden görürüm ve diğer markalar gibi eski kartı verip yeni kart alabilir miyim?

Dün Türk Telekom bayiisindeydim 40 GB internet, 1K dakika 1K SMS 360 TL idi. Bir araştırın bence.

Arkadaşım kendisi gösterdi tarifesini ve aylık ücretini. Benim için dadika değil GB önemli 50 dk bile 1 ayıma yeter benim.

Dün Türk Telekom bayiisindeydim 40 GB internet, 1K dakika 1K SMS 360 TL idi. Bir araştırın bence.

Arkadaşım kendisi gösterdi tarifesini ve aylık ücretini. Benim için dadika değil GB önemli 50 dk bile 1 ayıma yeter benim.

Tamam aynı paraya Türk Telekom 40 GB veriyor diyorum ben de. Bir araştırın isterseniz, belki daha fiyat performans paketler bulursunuz.

Tamam aynı paraya Türk Telekom 40 GB veriyor diyorum ben de. Bir araştırın isterseniz, belki daha fiyat performans paketler bulursunuz.
Ben GB almaktansa sınırsız paket almak istiyorum ama Vodafone çok pahalı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-04-16-19-41-07-702-edit_com.vodafone.selfservis.jpg
    144,9 KB · Görüntüleme: 28
@Lacaderal Bimcell'in o kadar da ucuz olduğunu şahsen düşünmüyorum. 12 ay 25 GB internet, 1000 dakika aylık 235 TL paketini kullanıyorum Turkcell'in. Paket fiyatlarını gözden geçirin yeni hatta geçiş yaptığınızda direkt uygun fiyatlı paketler sunuluyor zaten.

Peki en ucuz tarife sunan marka hangisi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…