BİMCELL numara taşıyamıyor

SneaxS

Hectopat
Yer
Denizli
Daha fazla  
21, 04, 2022 tarihinde 25 yıllık hat numaramı BİMCELL'e taşıdım. 12 gün olmasına rağmen hattım hala açılmadı. Telefonumda "ses için SIM'in temel hazırlığı yapılmadı" yazıyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda hattın kullanabilir olduğu söylüyorlar. Ama hattım hala aktif değil. BİM mağazasına gittiğimde ise yedek hat kartı çıkaralım dediler ve çıkartıp taktım üstünden 3 gün geçti hala açılmadı. Müşteri hizmetlerini aradığımda eksik belge doldurduğumu söylediler. Herhalde BİM mağazası yapamadı dedim ve başka bir mağazaya gittim tekrar belge doldurup yeni kart çıkardılar. Onunda üstünden 3 gün geçesine rağmen o hatta açılmadı. BİM bölge müdürü ile konuştuk müdür size ücretsiz yeni hat çıkartalım dedi. Nasıl oluyor da hattımı geçiremiyorlar aklım almıyor. 25 yıldır kullandığım numara sırf BİMCELL'e geçtiğim için kayboldu. Ve hiç kimse bir şey yapamıyor. Sizlere akıl danışıyorum ne yapmalıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
25 yıllık epey eski bir numara, bu yaşanan durum beni "numarayı kapatmaya mı zorluyorlar acaba, özel numara olarak satmak için?" diye düşünmeye sevk etti... Çok merak ettim sonucun ne olacağını, bu yüzden takipteyim.

İnternette benzer durumlar var. Birkaç kişi sürekli müşteri hizmetlerini arayarak sorunlarını çözmüşler, diğerleri de bölge müdürlüklerinde tartışarak halletmişler.

Aslında hat babamın, son 4 hanesi doğum yılı yani çokta bir numarası yok.
İnternette benzer durumlar var. Birkaç kişi sürekli müşteri hizmetlerini arayarak sorunlarını çözmüşler, diğerleri de bölge müdürlüklerinde tartışarak halletmişler.
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu
Cimer
Türk telekom genel merkezi
Bim genel merkezi
Her yerle iletişim kurdum sorunum bir türlü çözülmüyor.

Cimer bu konuda ne diyor? Ve şuan yapacağınız tek şey beklemek mi? Ilgileniyoruz vs mi diyorlar?

Cimer'e yazalı daha 1 gün oldu hala beklemede. Müşteri temsilcisi hattınız şuanda sistemde açık olduğu söylüyor ve yapacağı bir şey olmadığı söylüyor ve bim mağazasına gitmemi söylüyor. Bim çalışanı il müdürü ile konuşu ve bakacağını söyledi. Bu Vaziyette hala bekliyoruz. Yapacak bir şey bulamıyorum.

Enteresan.. farklı bir cihazda hattı denediniz mi hiç? Yani sürekli kart çıkarmışlar ama olmamış, belki cihazla alakalı bir şey diye düşündüm şuan..

Hocam hatların ICCID numaraları oluyor. Müşteri hizmetlerini arayarak bunu öğrenebilirsiniz. Onlarda kayıtlı olan ile sizin hattınızın üzerinde yazanı karşılaştırın. TT de bu şekilde problem yaşadım. Yedek hat çıkarmak istemiştim bir ay problem yaşadım. Hat açıldı bu sefer arama ve internet problemleri yaşadım. O kadar kavga ettim, tartıştım. Baktım olmuyor. Başka bir operatöre taşıdım sonra tekrar TT ye geri geçtim. Sorunu anca o zaman çözdüm. ICCID numarasında büyük ihtimal sorun yaşıyorsunuz. İyi sosyaller.

Enteresan.. farklı bir cihazda hattı denediniz mi hiç? Yani sürekli kart çıkarmışlar ama olmamış, belki cihazla alakalı bir şey diye düşündüm şuan..
Evet şuanda kullandığım telefon dahil olmak üzere 4 farklı telefon üzerinde test yaptık ama hiç birinde çalışmadı. Az önce müşteri temsilcisini aradım ve şikayet üzerine acil çözüm talebinde bulunduğunu ve en kısa zamanda geri dönüş olacağını belirtti. 1-2 gün daha bekliyeceğiz sanırım.
Evet sorunumla karşılaştığım ilk günler ICCID Numarasını defalarca temsilci ile karşılaştırdık ve hepsi bir birini tutuyor. Bende Sizin gibi düşünüp Vodofone geçiş yaptım aradan 3 gün geçti vodofone hatta açılmadı ve vodofone müşteri temsilcisini aradım ve bana söylediği şuydu ''Hat geçiş işlemi onayı için sizi aradık ama ulaşamadık, böylece geçiş işlemini iptal ettik'' dedi. Şunun saçmalığına bakın ben orda bütün evrakları doldurmuşum her şeyi imzalamışım ama beni arıyıp onay istemişler. Zaten bimcell hatıım kapalı nasıl ulaşabilirsiniz ki. Yani bunun sorunu bimcell'de çözülecek hocam

Allah kolaylık versin. Bu teknoloji çağında insanı kanser ederler hocam. Umarım en kısa sürede çözülür. İyi sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…