BİMCELL, Pttcell, teknosacell gibi operatörler kullanılır mı?

Bütçe
herhangi bir pakete maksimum 300 TL verebilirim

leonada

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba uzun yıllar Turkcell faturasız hat kullandım. Yakın zamanda(20 Eylül) Türk Telekom faturasız hatta kampanyadan yararlanıp 50 GB+5 GB sosyal medya+sınırsız WhatsApp+1000 dakika ve 1000 SMS paketini 210 TL'ye alarak geçiş yaptım. Bu ayın 15'inde son kez bu paketi alacağım. TT de beni memnun etmezse deneyebildiğim kadar operatör deneyip kendim için en iyisini bulup onda kalacağım. Oparatörlere bakarken zamanında Pttcell, teknosacell gibi operatörleri duydum. BİMCELL olduğunu da sonradan öğrenmiştim ama bunları ilk defa duydum. Sizce 3 büyüklerden bu operatörlere geçmek mantıklı mıdır? İyi çekiyorlar mı her yerde? Faturasız paket fiyatları bir öğrenci için uygun mu?
Not: Şu an TT'den memnunum, başka operatöre geçmeyi düşünmüyorum. Sadece meraktan sordum. İleride belli olmaz belki değişmek isterim operatörü.

Neden kullanılmasın. Yıllarca BİMCELL kullandım en uygun fiyatlısı ne ise benim için iyisi o dur.

Her ay abartılı fatura ödemektense uygun fiyatlı TT altyapısı kullanan bir hat kullanırım daha iyi.

Çekme konusunda TT çekiyorsa oda çeker. Turkcell daha iyi çekim konusunda ama 270 TL aylık ödediğim fatura sırf Turkcell diye 400 TL olacaksa ben istermiyorum

Alma derim. Türk Telekom, Vodafone, Turkcell iyi çekerken onlar net çekmeyebiliyor. Bizim arkadaşta BİMCELL var hiç iyi çekmiyor.
Dediğin imkansız kardeşim, BIMCELL, TEKNOSACELL, PTTCELL gibi sanal operatörler sanal operatör bile değil aslında Türk Telekom'un tarifeleri olarak geçiyor. O yüzden Türk Telekom ile birebir aynı performansı verirler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı