BİMCELL'de 6 haftadır sadece 100dk çıkması

222744

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
5
Musteri hizmetlerini aramaya useniyorum su anda, nasıl bir donguye girdiysem 6 haftadir sadece 100 dakika geliyor. Yok benim arayan soranim da yoktur bir canim anam bir de babam onun disi telefonda konusmam. O da aylik toplasan 10 dakika.
Donguyu nasıl kirabilirim=?

Son düzenleyen: Moderatör:

Anladığım kadarıyla siz 100dk değil 30dk olsun ucuz olsun diyorsunuz. Fakat bildiğim kadarıyla çözümü yok bana 1000 dakika veriyorlar 998 dakikası içeride kalıyor

1 hafta es geçerek

1 hafta es geçerek

Anladığım kadarıyla siz 100dk değil 30dk olsun ucuz olsun diyorsunuz. Fakat bildiğim kadarıyla çözümü yok bana 1000 dakika veriyorlar 998 dakikası içeride kalıyor
Bu 1000 dakikayı bir tek ben harcayabiliyorum sanırım. 850-900 dakika kullanıyorum.

Sil süpürden bahsediyor sanırım.

Bana da 4-5 defa 100 dakika geldi son birkaç haftadır. Ama bu hafta 1 GB geldi. Yakında Turkcell'e geçeceğim. 1-2 dolar için 70 Mbps'lik internet yerine 30 Mbps'lik hız değerlerini tercih edemem maalesef. Artık diğer operatörlerin de büyük bir fiyat farkı kalmadı Turkcell'den maalesef. Vodafone'dan bahsetmek bile söz konusu değil zaten. Tam bir rezalet. Koskoca Erzurum büyükşehir belediyesinde 7-8 farklı noktada hız testi yaptım 20 Mbps'i geçmiyor Vodafone. Şu anda annem kullanıyor. İlçe merkezinde olmamıza rağmen aradığımızda ulaşamadığımız oluyor. Tam bir rezalet...

Hayır hocam sil süpürden dakika çıkmasına sinirli arkadaş ama yani bence beklentisi biraz yüksek.

Hayır hocam sil süpürden dakika çıkmasına sinirli arkadaş ama yani bence beklentisi biraz yüksek.

Sil supurden dakika cikmasi da degil bu haftayla beraber 7 haftadir dakika cikmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…