BİMCELL'den Turkcell'e geçiş yapılır mı?

esq

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. BİMCELL'den Turkcell'e geçiş yapmayı düşünüyorum çünkü telefonum bulunduğum bölgede pek çekmeyebiliyor ama paket fiyatları da şu zamanda önemli. 25GB+750dk paketime 315TL ödüyorum (faturasız hat). Turkcell kullanan arkadaşlarım memnun mu? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam ben gayet memnunum şu ana kadar hiçbir yerde çekmeme sıkıntısı yaşamadım. Fakat tek olumsuz yönü fiyatları. Şu an BİMCELL'de 25GB'lık pakete o fiyatı ödüyorsanız Turkcell'de rahat 2 katını ödersiniz. Ben 40GB'lık paketime 900TL ödüyorum ve o da yetmiyor aşıyorum. Bu da 1600TL civarı bir fiyata çıkarıyor.

Kanka boş ver hiç geçme BİMCELL diğerlerine göre en uygunu her yerde çekiyor çekmediği yer yok 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum.

Kanka boş ver hiç geçme BİMCELL diğerlerine göre en uygunu her yerde çekiyor çekmediği yer yok 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum.

Vallahi ben de çekmediği yer görmedim hiç bu zamana kadar ama benim ev bölgesinde bir tık sıkıntı.

O kadarını ödeyemem hocam o zaman Bimcell'den devam.

Bence turkcell'e geçme çünkü hem çok pahalı hemde sorunlu bi firma.

İfadeler: esq
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…