G Genarr Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #21 Connor The Android dedi: Faturalı yok, sadece faturasız var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Faturasız olunca ne oluyor her ay gidip almam falan mı?
Connor The Android dedi: Faturalı yok, sadece faturasız var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Faturasız olunca ne oluyor her ay gidip almam falan mı?
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.781 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 20 Temmuz 2024 #22 Genarr dedi: Faturasız olunca ne oluyor her ay gidip almam falan mı? Genişletmek için tıkla... Paketin parasını verince paket size tanımlanıyor. Borçlanma veya taahhüt gibi bir durum olmuyor.
Genarr dedi: Faturasız olunca ne oluyor her ay gidip almam falan mı? Genişletmek için tıkla... Paketin parasını verince paket size tanımlanıyor. Borçlanma veya taahhüt gibi bir durum olmuyor.
G Genarr Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #23 Connor The Android dedi: Paketin parasını verince paket size tanımlanıyor. Borçlanma veya taahhüt gibi bir durum olmuyor. Genişletmek için tıkla... Peki 1 ay sonra beğenmedim değişmek istedim başka operatöre gecince cayma bedeli falan ödüyor muyum?
Connor The Android dedi: Paketin parasını verince paket size tanımlanıyor. Borçlanma veya taahhüt gibi bir durum olmuyor. Genişletmek için tıkla... Peki 1 ay sonra beğenmedim değişmek istedim başka operatöre gecince cayma bedeli falan ödüyor muyum?
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.781 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 20 Temmuz 2024 #24 Genarr dedi: Peki 1 ay sonra beğenmedim değişmek istedim başka operatöre gecince cayma bedeli falan ödüyor muyum? Genişletmek için tıkla... Taahhüt olmadığından cayma bedeli ödemiyorsunuz, operatör değiştirme bedeli varsa onu ödersiniz.
Genarr dedi: Peki 1 ay sonra beğenmedim değişmek istedim başka operatöre gecince cayma bedeli falan ödüyor muyum? Genişletmek için tıkla... Taahhüt olmadığından cayma bedeli ödemiyorsunuz, operatör değiştirme bedeli varsa onu ödersiniz.
snapdragon Centipat Katılım 14 Eylül 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #25 BİMcell Türk Telekom altyapisini kullaniyor. Geçmeden önce şu videoyu izleseniz iyi olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BİMcell Türk Telekom altyapisini kullaniyor. Geçmeden önce şu videoyu izleseniz iyi olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
G Genarr Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #26 snapdragon dedi: BİMCELL Türk Telekom altyapisini kullaniyor. Geçmeden önce şu videoyu izleseniz iyi olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımcı olmaya calısan tüm arkadaşlara yarın tarifem yenilendiği icin cayma bedeli ödememek icin saçma sekilde Vodafone'de kalacağım
snapdragon dedi: BİMCELL Türk Telekom altyapisini kullaniyor. Geçmeden önce şu videoyu izleseniz iyi olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımcı olmaya calısan tüm arkadaşlara yarın tarifem yenilendiği icin cayma bedeli ödememek icin saçma sekilde Vodafone'de kalacağım
7 708134 Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 524 Çözümler 1 21 Temmuz 2024 #27 Genarr dedi: Teşekkür ederim yardımcı olmaya calısan tüm arkadaşlara yarın tarifem yenilendiği icin cayma bedeli ödememek icin saçma sekilde Vodafone'de kalacağım Genişletmek için tıkla... Taahhüt kendiniz yenilemediniz mi? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2024
Genarr dedi: Teşekkür ederim yardımcı olmaya calısan tüm arkadaşlara yarın tarifem yenilendiği icin cayma bedeli ödememek icin saçma sekilde Vodafone'de kalacağım Genişletmek için tıkla... Taahhüt kendiniz yenilemediniz mi?
7 717525 Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 926 Çözümler 3 21 Temmuz 2024 #28 Genarr dedi: Nasıl gececegim? Genişletmek için tıkla... Müşteri Hizmetlerini arayabilirsiniz. Sürprizbozan: Bimcell Müşteri Hizmetleri 444 4 551'i arayabilirsiniz.
Genarr dedi: Nasıl gececegim? Genişletmek için tıkla... Müşteri Hizmetlerini arayabilirsiniz. Sürprizbozan: Bimcell Müşteri Hizmetleri 444 4 551'i arayabilirsiniz.
G Genarr Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #29 708134 dedi: Taahhüt kendiniz yenilemediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır geç cevapladım kusura bakmayın.
708134 dedi: Taahhüt kendiniz yenilemediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır geç cevapladım kusura bakmayın.