BİM'de çalışmak zor mu?

Seldnurr432

Hectopat
Daha fazla  
Dün BİM’e başvurdum, biri resmen dalga geçti benimle. 2 tane 5 Lt sıvıyağ taşıttırdı, “Kasaya götür.” diye. Zayıf ve çocuksu gösterdiğim için “Düşüneceğim.” dedi. Hiç umudum yok. Ne yapacağım? Gratis’te çalıştım, orası çok kötüydü. KFC de aynı şekilde. Kaç yere başvurdum, cevap gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gratis kötü geldiyse Bim gibi yerler hayli hayli haşatını çıkartır. Bu tarz yerler yerine şansını garsonlukta denesen daha kafi olur o kadar söyleyeyim. Eğer büyük bir şehirde yaşıyorsan özel hastanelerin taşeron kadrosunda da şansını deneyebilirsin biraz daha rahat oluyor genelde.

BİM'de çalışmak zordur. Adamakıllı izinin olmaz. Vardiya arkadaşının izni olduğunda onun yerine çalışırsın, ücretini almazsın. Yerleri süpütürler, rafları temizlersin. SKT ve etiket kontrolü yaparsın. Bir de kasaya bakarsın. En az 8-10 saat çalışırsın. Pek mantıklı iş değil. Çevremdeki üç harfli marketlerde çalışan kişiler, çıkmak için uğraşıyor. İmkanları olsa doğrudan işi bırakacaklar.

Parası iyi diye düşünüyodum 37 bin alıyolarmıs

Garsonluk deneyimim olmadı ama onda hızlı eleman istiyolar komi belki olur iyi bir iş bulsam calıscam da diğer yerler 10-12 saat calıstırıyo bimde saatin brlli fszls mesaiyapınca gec gidiyosun işe

Bim'in 37 bin TL verdiğini düşünmüyorum. Benim evimin yanındaki Bim'de çalışan kadınlar ve erkekler 24-25 bin kazanıyoruz diyordu ve uzun saatler çalıştıkları oluyormuş.

10-12 saat çalışıp 2-3 gün izin yapabileceğiniz yerler var dediğim gibi özel hastaneler bir tık daha iyi olabilir ancak göreve göre değişiyor tabii ki. İmkanınız var ise devlet kurumlarını deneyin bence en güzeli o olur veya özel bir sağlık sorununuz yok ise özel güvenlik kartı çıkartıp güvenlik olun en azından işiniz gücünüz belli olur maaşları da 37-50 bin TL arası yerine göre değişiyor.

18 yaşındayım ve liseden yeni mezun oldum evde boş durmaktansa yakınımdaki BİM'de çalışabildiğim kadar çalışmayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?

Dün aradı aynı adam kabul edilmişim meger 2 ay deneme süresi var yapamazsam cıkarım en azından dyson ve laptobumu alsam yeter bana

37 bin degilmiş primleo kadar oluyomus normal sartlarda 34 bin falanmış

Dün aradı aynı adam kabul edilmişim meger 2 ay deneme süresi var yapamazsam cıkarım en azından dyson ve laptobumu alsam yeter bana

37 bin degilmiş primleo kadar oluyomus normal sartlarda 34 bin falanmış
İsg icin kursa gittim kızın birisi 28 veriyo a101 dedi burda fazla calıstırmak yasak calıssak bilr karsılıgını vermek zorındalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…