resst Decapat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:43 #1 Eskiden BİM'lerde Steam cüzdan kodu vardi gecen yıl falan goruyordum. Ama artik gormemeye başladım. Kaldirildi mi bilmiyorum, bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 19:52
Eskiden BİM'lerde Steam cüzdan kodu vardi gecen yıl falan goruyordum. Ama artik gormemeye başladım. Kaldirildi mi bilmiyorum, bilen var mı?
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.537 Çözümler 41 Yer Edinburgh Dün 19:52 #2 Dolara geçtikten sonra kaldırıldı.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.318 Makaleler 3 Çözümler 22 Dün 19:53 #3 Dolara geçtiğinden ötürü ve dolar kurunun sürekli değişiminden ötürü kaldırdılar, sürekli fiyatını güncellemek durumunda kalırlardı yoksa.
Dolara geçtiğinden ötürü ve dolar kurunun sürekli değişiminden ötürü kaldırdılar, sürekli fiyatını güncellemek durumunda kalırlardı yoksa.
munzay Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 1.384 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:55 #4 v3rtecc dedi: Dolara geçtiğinden ötürü ve dolar kurunun sürekli değişiminden ötürü kaldırdılar, sürekli fiyatını güncellemek durumunda kalırlardı yoksa. Genişletmek için tıkla... Alacağın kadar yükleme yapılanlardan niye koymuyorlar acaba.
v3rtecc dedi: Dolara geçtiğinden ötürü ve dolar kurunun sürekli değişiminden ötürü kaldırdılar, sürekli fiyatını güncellemek durumunda kalırlardı yoksa. Genişletmek için tıkla... Alacağın kadar yükleme yapılanlardan niye koymuyorlar acaba.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.318 Makaleler 3 Çözümler 22 Dün 19:58 #5 munzay dedi: Alacağın kadar yükleme yapılanlardan niye koymuyorlar acaba. Genişletmek için tıkla... Steam'de hesaba bakiye yükleme yok, belirli miktarlar dışında kodlar yok. Ancak kendiniz Steam'e tarayıcıdan girip sağ tık incele yapıp bazı değerleri değiştirirseniz orada yazan miktarlar dışında yükleme yapabiliyorsunuz cüzdana.
munzay dedi: Alacağın kadar yükleme yapılanlardan niye koymuyorlar acaba. Genişletmek için tıkla... Steam'de hesaba bakiye yükleme yok, belirli miktarlar dışında kodlar yok. Ancak kendiniz Steam'e tarayıcıdan girip sağ tık incele yapıp bazı değerleri değiştirirseniz orada yazan miktarlar dışında yükleme yapabiliyorsunuz cüzdana.