BİM'de DC mini karakterler 39 TL (22 Eylül)

Makaleler
16
Yer
Antalya
Geçen sene de Şok'a gelmişti, ben de bir tane almıştım. Kalitesi pek güzel değildi ama uzaktan iyi duruyor. İlgilenen varsa diye açmak istedim. Boyut belirtmemişler ama yine aynısıdır diye düşünüyorum.

Geçen sene alanlar olmuştu, merak eden varsa konusu:

Alıp bir köşeye koyarım güzel gözüküyor keşke adrian shephard versiyonuda olsa.

20tl ye almıştım

Bu lego karakterleri normalde 100-150 TL civarında. 39 TL'lik olanından çok kalite beklemeyin. Muhtemelen bir düşüşte ya da darbede parçalanabilecek karakterler bunlar. Ona göre sağlam yere koyun derim, 39 TL'ye alınabilir.

Wonder Women olacak mı acaba
Birkaç tane alırım gibi, Wonder Women ve Batman akar.
Ben de geçen sene wonder women almıştım. Pek benzemiyor ama idare eder, masamda duruyor monitörün yanında.

Ne zaman geliyor?
22 Eylül, başlığa yazmıştım.

Lego değil bu hocam. Tek parça. Evet kaliteli değil pek. Diğer konuda fotoğraf atılmış olabilir, telefondan giriyorum şu an, pek bakamıyorum.

İçi boş olanlardan mı bunlar?

@Lee Yubin basit figürler bile 100-150 TL aralığında. Bazıları adım gibi eminim ki bu üründen 100-150 TL'lik ürünün kalitesini bekleyecekler. Ucuz etin yahnisi bayat olur, onun için dikkat etmeleri gerektiğini söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…