SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.817 Makaleler 5 Çözümler 23 1 Ekim 2020 #1 Merhaba son zamanlarda Bim'den CS:GO kodu satın alan oldu mu? Kod, Steam bakiyesine mi işliyor?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 1 Ekim 2020 #2 Steam Cüzdan Kodu satılıyor. Kodu aktif ediyorsunuz, değeri kadar ₺ yükleniyor cüzdanınıza. Kodu şuraya giriyorsunuz: Steam cüzdanı kodu veya hediye kartı kullan store.steampowered.com Artı 1 Eksi
Steam Cüzdan Kodu satılıyor. Kodu aktif ediyorsunuz, değeri kadar ₺ yükleniyor cüzdanınıza. Kodu şuraya giriyorsunuz: Steam cüzdanı kodu veya hediye kartı kullan store.steampowered.com
KS KS SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.817 Makaleler 5 Çözümler 23 1 Ekim 2020 #3 Ellie Williams dedi: Steam Cüzdan Kodu satılıyor. Kodu aktif ediyorsunuz, değeri kadar ₺ yükleniyor cüzdanınıza. Kodu şuraya giriyorsunuz: Steam cüzdanı kodu veya hediye kartı kullan store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Halen satılıyor mu? Artı 0 Eksi
Ellie Williams dedi: Steam Cüzdan Kodu satılıyor. Kodu aktif ediyorsunuz, değeri kadar ₺ yükleniyor cüzdanınıza. Kodu şuraya giriyorsunuz: Steam cüzdanı kodu veya hediye kartı kullan store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Halen satılıyor mu?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 1 Ekim 2020 #4 Silinen üye dedi: Halen satılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Ben almıyorum ama kasanın üstünde, kağıtlarda yazıyor. Kasiyere söyleyin, "Steam Cüzdan Kodu alacağım." diye, işlem yaparlar. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Halen satılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Ben almıyorum ama kasanın üstünde, kağıtlarda yazıyor. Kasiyere söyleyin, "Steam Cüzdan Kodu alacağım." diye, işlem yaparlar.