BİM'de satılan HP 15s alınır mı?

649338

Decipat
Makaleler
4
Arkadaşlar hoş geldiniz. Konu açık. BİM'de satılan HP 15s laptop sizce alınır mı? Ankara üzerinden baktığımda daha ucuza / aynı fiyata bu kadar iyi performans veren laptop yok. Herhangi bir site üzerinde de BİM'de satılan fiyatın üzerinde satılıyor aynı laptop. Bence Ryzen 5500 ve Vega 7 için hoş bir fiyat. Zorlarsam, overclock falan yapsam RDR 2 bile oynarım. Sizler ne düşünüyorsunuz?(bütçem maksimum buna yetiyor maalesef. Masaüstü bilgisayar kısmındada eski bir masaüstü bilgisayarım olduğu için, babam masaüstü istemiyor. Hatta Core 2 Duo E7500 ve 4 GB RAM'li PC'me piyasanın en iyisi falan dedi. Radeon 3600 ekran kartına orta seviye dedim ve zar zor GT630 aldırdım oda bozuldu.)

Laptopta OC yapmayi bir kere kafanizdan silin Vega 7 fena bir kart değil ancak laptopun RAM'i 8 GB bir yerde 16 GB yaptirmanizi tavsiye ederim RDR2 35 FPS Max bir de şu videoyu izlemenizi tavsiye ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her şeyi yazmışsınız ama fiyatını ve mevcut olası bütçenizi yazmamışsınız.
Özür dilerim hocam dalgınlıkla unutmuşum, babamla tartışıyordum. Bim üzerinde 8400 civarında astılıyor. Babam onu alırım ama daha üstüne çıkmam dedi. İkinci el falan hayatta olmaz diyor. Maalesef biraz garantici bir adam. 15 senedir aynı arbayı,13 senedir aynı bilgisayarı kullanmam bence herşeyi açıklıyor. Utanmasa 2011 model telefon kullanacak. Zar zor reder bir telefona geçirdim ucuz ve türk öalı diye.

Laptopta OC yapmayi bir kere kafanizdan silin Vega 7 fena bir kart değil ancak laptopun RAM'i 8 GB bir yerde 16 GB yaptirmanizi tavsiye ederim RDR2 35 FPS Max.
OC olmaz demek. Ben bilmiyordum. RDR 24 FPS üstüne okeyim

Hocam babanizi ikna edip laptopa bir 8 GB RAM daha ekleyin.

O videoyu izleyip geldim hocam. Zaten çok zorlayacak oyunlar oynamayacağım. GTA 5 en ağırı olur herhalde. Ya da RDR 2. Bilemiyorum

Hocam babanizi ikna edip laptopa bir 8 GB RAM daha ekleyin.
Öyle yapıcam hocam , benimde aklımda o var.

O videoyu izleyip geldim hocam. Zaten çok zorlayacak oyunlar oynamayacağım. GTA 5 en ağırı olur herhalde. Ya da RDR 2. bilemiyorum

Öyle yapacağım hocam, benim de aklımda o var.

Hocam yarin okuldan çikinca veya baban sabahtan alsin Cihaz başka magzaya gidebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…