faruk.zip Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #1 Selamlar ben BİM'den mouse aldım 80 TL olan ben bu tuşları nasıl ayarlayacağım?
aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 13 Ocak 2021 #2 Mouse bilgisi verebilir misiniz? Tuşları ayarlamaktan kastınız nedir?
P Placture.jpg Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #3 faruk.zip dedi: Selamlar ben BİM'den mouse aldım 80 TL olan ben bu tuşları nasıl ayarlayacağım? Genişletmek için tıkla... Mouseun kendi sitesinden yazılımını indirmen lazım.
faruk.zip dedi: Selamlar ben BİM'den mouse aldım 80 TL olan ben bu tuşları nasıl ayarlayacağım? Genişletmek için tıkla... Mouseun kendi sitesinden yazılımını indirmen lazım.
faruk.zip Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #4 aydos dedi: Mouse bilgisi verebilir misiniz? Tuşları ayarlamaktan kastınız nedir? Genişletmek için tıkla... Şimdi mouse aldım istediğim tuşa özellik atamak istiyorum nasıl yapacağım acaba?
aydos dedi: Mouse bilgisi verebilir misiniz? Tuşları ayarlamaktan kastınız nedir? Genişletmek için tıkla... Şimdi mouse aldım istediğim tuşa özellik atamak istiyorum nasıl yapacağım acaba?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 13 Ocak 2021 #5 Anasayfa - Bim A.Ş Bim MaÄazacılık www.bim.com.tr Kitapçığı veya DVD'si yok mu?
aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 13 Ocak 2021 #6 faruk.zip dedi: Şimdi mouse aldım istediğim tuşa özellik atamak istiyorum nasıl yapacağım acaba? Genişletmek için tıkla... Mouse'unuzun yazılımı var mı? Atayabileceğiniz tuş var mı? Bunları anlamamız için mouse marka-model belirtir misiniz lütfen.
faruk.zip dedi: Şimdi mouse aldım istediğim tuşa özellik atamak istiyorum nasıl yapacağım acaba? Genişletmek için tıkla... Mouse'unuzun yazılımı var mı? Atayabileceğiniz tuş var mı? Bunları anlamamız için mouse marka-model belirtir misiniz lütfen.
A ardarda13 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 449 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #7 faruk.zip dedi: Şimdi mouse aldım istediğim tuşa özellik atamak istiyorum nasıl yapacağım acaba? Genişletmek için tıkla... Mouse'ın marka model verirsen yardımcı olabiliriz.
faruk.zip dedi: Şimdi mouse aldım istediğim tuşa özellik atamak istiyorum nasıl yapacağım acaba? Genişletmek için tıkla... Mouse'ın marka model verirsen yardımcı olabiliriz.
faruk.zip Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #8 ardarda13 dedi: Mouse'ın marka model verirsen yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Prolone G88 diye geçiyor.
ardarda13 dedi: Mouse'ın marka model verirsen yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Prolone G88 diye geçiyor.
aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 13 Ocak 2021 #9 faruk.zip dedi: Prolone G88 diye geçiyor. Genişletmek için tıkla... İnternette arattım fakat bulamadım. Aldığınız mouse bu mu? Anasayfa - Bim A.Ş Bim MaÄazacılık www.bim.com.tr Eğer buysa içinden yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi DVD vs. çıktı mı?
faruk.zip dedi: Prolone G88 diye geçiyor. Genişletmek için tıkla... İnternette arattım fakat bulamadım. Aldığınız mouse bu mu? Anasayfa - Bim A.Ş Bim MaÄazacılık www.bim.com.tr Eğer buysa içinden yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi DVD vs. çıktı mı?
faruk.zip Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #10 aydos dedi: İnternette arattım fakat bulamadım. Aldığınız mouse bu mu? Anasayfa - Bim A.Ş Bim MaÄazacılık www.bim.com.tr Eğer buysa içinden yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi DVD vs. çıktı mı? Genişletmek için tıkla... Evet bu ama içinden DVD çıkmadı.
aydos dedi: İnternette arattım fakat bulamadım. Aldığınız mouse bu mu? Anasayfa - Bim A.Ş Bim MaÄazacılık www.bim.com.tr Eğer buysa içinden yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi DVD vs. çıktı mı? Genişletmek için tıkla... Evet bu ama içinden DVD çıkmadı.