batu4d5S Centipat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 173 Yer Winterfell 13 Ocak 2021 #21 faruk.zip dedi: Yazdım, okumayı bilmiyorsunuz galiba. Genişletmek için tıkla... Anladım kardeşim kusura bakma göremedim. Mause markasını yaz yazılımını indir diye oradan kendi sayfasından da ayar yapabiliyorsun eyer yoksa fare ayarlarından ayarlayabilirsin bilgisayardan.
faruk.zip dedi: Yazdım, okumayı bilmiyorsunuz galiba. Genişletmek için tıkla... Anladım kardeşim kusura bakma göremedim. Mause markasını yaz yazılımını indir diye oradan kendi sayfasından da ayar yapabiliyorsun eyer yoksa fare ayarlarından ayarlayabilirsin bilgisayardan.
enes atakul Femtopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #22 Ben müşteri hizmetleri ile konuştum bana bu linki attılar SPCP198_English.exe program içerikleri bunlar ben mauseyi çok beğendim alana hayırlı olsun Son düzenleme: 14 Ocak 2021
Ben müşteri hizmetleri ile konuştum bana bu linki attılar SPCP198_English.exe program içerikleri bunlar ben mauseyi çok beğendim alana hayırlı olsun