BİM'de satılan TCL marka televizyon alınır mı?

• Konuyu başlatan SERVETR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 186

SERVETR

Hectopat
Yer
Kütahya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG STRİX RX6650XT
XPG 16GB RAM
AMD R5 5500
ASUS A520M-K
KİOXRA NVME M.2
XPG LANDER 500 650W +80 PLUS
Meslek
Öğrenci
Linki koydum ekstra olarak söyleyeyim 65 inç 4K HDR Google TV bu fiyata alırnımı yarın son gidip alacağım? Yoksa başka öneriniz var mı ekran minimum 65 inç olmalı.

HDR televizyon çok önermem UHD daha iyi olur bence ama yine son karar size kalmış Grundig 65inch önerebilirim 30k bandında.

TCL genel olarak sağlam ve sorunsuz üretim yapıyor. Yüksek kalite beklemeyerek gönül rahatlığı ile satın alabilirsin.

Hocam Max 30k o kadar çıkmaz :) bir de görüntü teknolojisi dışında çok fark var mı sizin attığınz ile bimdekinin.

HDR televizyon çok önermem UHD daha iyi olur bence ama yine son karar size kalmış Grundig 65inch önerebilirim 30k bandında.

Şimdi baktım başka siteden UHD yazıyor HDR ekstra özellik sanırım.

Bu ürün tam sana göre! Üstelik Club'a özel %10 puan kazandırıyor! GRUNDIG 65 GHU 9000 65 inç 165 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt

65inc için önerim budur.

Bu ürün tam sana göre! Üstelik Club'a özel %10 puan kazandırıyor! GRUNDIG 65 GHU 9000 65 inç 165 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt

65inc için önerim budur.

Kendimde bunu aldım hiçbir problemi yok güvenle alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı