SERVETR Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 1.448 Çözümler 21 Yer Kütahya Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG STRİX RX6650XT XPG 16GB RAM AMD R5 5500 ASUS A520M-K KİOXRA NVME M.2 XPG LANDER 500 650W +80 PLUS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 21:47 #11 sky.ed dedi: Bu ürün tam sana göre! Üstelik Club'a özel %10 puan kazandırıyor! GRUNDIG 65 GHU 9000 65 inç 165 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt 65inc için önerim budur. Kendimde bunu aldım hiçbir problemi yok güvenle alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Attığız TV ile BİM'deki TV'nin çok bir farkı yok 5 bin fark var değmez bence.
sky.ed dedi: Bu ürün tam sana göre! Üstelik Club'a özel %10 puan kazandırıyor! GRUNDIG 65 GHU 9000 65 inç 165 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart 4K Ultra HD LED TV Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt 65inc için önerim budur. Kendimde bunu aldım hiçbir problemi yok güvenle alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Attığız TV ile BİM'deki TV'nin çok bir farkı yok 5 bin fark var değmez bence.
adnanvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 1.038 Çözümler 1 Dün 21:47 #12 sky.ed dedi: HDR televizyon çok önermem UHD daha iyi olur bence ama yine son karar size kalmış Grundig 65inch önerebilirim 30k bandında. Genişletmek için tıkla... HDR, HD ready demek değil. SERVETR dedi: Şimdi baktım başka siteden UHD yazıyor HDR ekstra özellik sanırım. Genişletmek için tıkla... Çözünürlük ve HDR başka şeyler, arkadaş karıştırmış. Bu bütçede, panelde düzgün HDR deneyimi alamazsınız, bu özelliği önemsemeyin.
sky.ed dedi: HDR televizyon çok önermem UHD daha iyi olur bence ama yine son karar size kalmış Grundig 65inch önerebilirim 30k bandında. Genişletmek için tıkla... HDR, HD ready demek değil. SERVETR dedi: Şimdi baktım başka siteden UHD yazıyor HDR ekstra özellik sanırım. Genişletmek için tıkla... Çözünürlük ve HDR başka şeyler, arkadaş karıştırmış. Bu bütçede, panelde düzgün HDR deneyimi alamazsınız, bu özelliği önemsemeyin.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.289 Makaleler 9 Çözümler 65 Yer İstanbul, Türkiye Dün 21:47 #13 SERVETR dedi: Görüntü teknolojisi dışında çok fark var mı sizin attığınız ile BİMdekinin. Genişletmek için tıkla... Evet, TCL 65V6C 280 nit parlaklığa sahipken TCL 65P7K 450 nit parlaklığa sahip ve QLED ekrana sahip.
SERVETR dedi: Görüntü teknolojisi dışında çok fark var mı sizin attığınız ile BİMdekinin. Genişletmek için tıkla... Evet, TCL 65V6C 280 nit parlaklığa sahipken TCL 65P7K 450 nit parlaklığa sahip ve QLED ekrana sahip.
SERVETR Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 1.448 Çözümler 21 Yer Kütahya Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG STRİX RX6650XT XPG 16GB RAM AMD R5 5500 ASUS A520M-K KİOXRA NVME M.2 XPG LANDER 500 650W +80 PLUS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 21:49 #14 Leon Dayı dedi: Evet, TCL 65v6C 280 nit parlaklığa sahipken TCL 65p7k 450 nit parlaklığa sahip ve QLED ekrana sahip. Genişletmek için tıkla... 280 nit kötü bir parlaklık değerimi pek anlamamda o konudan.
Leon Dayı dedi: Evet, TCL 65v6C 280 nit parlaklığa sahipken TCL 65p7k 450 nit parlaklığa sahip ve QLED ekrana sahip. Genişletmek için tıkla... 280 nit kötü bir parlaklık değerimi pek anlamamda o konudan.
sky.ed Femtopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:50 #15 adnanvo dedi: HDR, HD ready demek değil. Çözünürlük ve HDR başka şeyler, arkadaş karıştırmış. Bu bütçede, panelde düzgün HDR deneyimi alamazsınız, bu özelliği önemsemeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam bildiğim kadarıyla UHD daha keskin görüntüler veriyor benim demek istediğim o kadar para vermişken UHD daha iyi olur diye düşündüm.
adnanvo dedi: HDR, HD ready demek değil. Çözünürlük ve HDR başka şeyler, arkadaş karıştırmış. Bu bütçede, panelde düzgün HDR deneyimi alamazsınız, bu özelliği önemsemeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam bildiğim kadarıyla UHD daha keskin görüntüler veriyor benim demek istediğim o kadar para vermişken UHD daha iyi olur diye düşündüm.
SERVETR Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 1.448 Çözümler 21 Yer Kütahya Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG STRİX RX6650XT XPG 16GB RAM AMD R5 5500 ASUS A520M-K KİOXRA NVME M.2 XPG LANDER 500 650W +80 PLUS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 21:51 #16 sky.ed dedi: Hocam bildiğim kadarıyla UHD daha keskin görüntüler veriyor benim demek istediğim o kadar para vermişken UHD daha iyi olur diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Zaten televizyon UHD arkadaş HDR'ın bir özellik olduğundan bahsetmiş. adnanvo dedi: HDR, HD ready demek değil. Çözünürlük ve HDR başka şeyler, arkadaş karıştırmış. Bu bütçede, panelde düzgün HDR deneyimi alamazsınız, bu özelliği önemsemeyin. Genişletmek için tıkla... Peki hocam bu televizyonda telefon gibi Google'da arama yapabilir miyim sitelere falan girebilir miyim kolayca. @Leon Dayı
sky.ed dedi: Hocam bildiğim kadarıyla UHD daha keskin görüntüler veriyor benim demek istediğim o kadar para vermişken UHD daha iyi olur diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Zaten televizyon UHD arkadaş HDR'ın bir özellik olduğundan bahsetmiş. adnanvo dedi: HDR, HD ready demek değil. Çözünürlük ve HDR başka şeyler, arkadaş karıştırmış. Bu bütçede, panelde düzgün HDR deneyimi alamazsınız, bu özelliği önemsemeyin. Genişletmek için tıkla... Peki hocam bu televizyonda telefon gibi Google'da arama yapabilir miyim sitelere falan girebilir miyim kolayca. @Leon Dayı
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.289 Makaleler 9 Çözümler 65 Yer İstanbul, Türkiye Dün 21:54 #17 SERVETR dedi: 280 nit kötü bir parlaklık değeri mi? Genişletmek için tıkla... Evet. SERVETR dedi: Peki hocam bu televizyonda telefon gibi Google'da arama yapabilir miyim sitelere falan girebilir miyim kolayca. Genişletmek için tıkla... Yerleşik tarayıcısı varsa evet, yoksa da Google Play'den BrowseHere uygulamasını indirebilirsiniz.
SERVETR dedi: 280 nit kötü bir parlaklık değeri mi? Genişletmek için tıkla... Evet. SERVETR dedi: Peki hocam bu televizyonda telefon gibi Google'da arama yapabilir miyim sitelere falan girebilir miyim kolayca. Genişletmek için tıkla... Yerleşik tarayıcısı varsa evet, yoksa da Google Play'den BrowseHere uygulamasını indirebilirsiniz.