13 Ocak 2021 Mesaj: 3 trax twc 1080P 2 MP Webcam - kutu açılışı, inceleme, görüntü ve ses testi, değerlendirme, BİM129 TL Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2021 Genişletmek için tıkla...
trax twc 1080P 2 MP Webcam - kutu açılışı, inceleme, görüntü ve ses testi, değerlendirme, BİM129 TL Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
NEVERLY Femtopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #2 Ben Kamerayı Aldım Ama Zoomda veya Webcam testi yaparken açılmıyor yardım edebilirmisiniz Çok Arşatırdım bu Konuyu
Ben Kamerayı Aldım Ama Zoomda veya Webcam testi yaparken açılmıyor yardım edebilirmisiniz Çok Arşatırdım bu Konuyu
KS KS srdryldrm Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 288 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #3 NEVERLY dedi: Ben Kamerayı Aldım Ama Zoomda veya Webcam testi yaparken açılmıyor yardım edebilirmisiniz Çok Arşatırdım bu Konuyu Genişletmek için tıkla... İşletim sisteminiz Windows 10 ise hiç sorun çıkarmadan açılması gerek. Farklı programlarla açılmıyorsa, iade etmenizi öneririm.
NEVERLY dedi: Ben Kamerayı Aldım Ama Zoomda veya Webcam testi yaparken açılmıyor yardım edebilirmisiniz Çok Arşatırdım bu Konuyu Genişletmek için tıkla... İşletim sisteminiz Windows 10 ise hiç sorun çıkarmadan açılması gerek. Farklı programlarla açılmıyorsa, iade etmenizi öneririm.
G gokan90 Megapat Katılım 13 Ekim 2013 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #4 Bu ürünü ben önermiyorum, mikrofonla konuşurken karşı tarafa ses cızırtılı gidiyor.