BİM'deki kulaklık alınır mı?

platt1234

Hectopat
Arkadaşlar BİM'e 20 nisanda oyuncu ekipmanları gelecekmiş. Ben 25 TL'ye kulaklığı alacağım sizce değer mi? Bütçe az o yüzden soruyorum. İnternette testlerine baktım ve mikrofon kalitesi gibi özellikleri fiyatına göre iyi. Sizce alsam pişman olur muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evinde herhangi bir telefon kulaklığı yoksa ve akşamları oyun oynarken hoparlör sesi evdekileri rahatsız ediyorsa sadece kulaklık görevi görmesi için belki alınabilir ama fazlasını beklemek lazım. Ben yine de tavsiye etmem, büyük hevesle satın alıp hayal kırıklığına uğramanı istemem.

Dosya Ekleri

• bim-20-nisan-2018-sayfa1 (2).jpg
    bim-20-nisan-2018-sayfa1 (2).jpg
    115,4 KB · Görüntüleme: 114
Başındaki "Oyuncu" ibaresi sizi yanıltmasın, piyasadaki 25 liraya satılan kulaklıklardan daha üstün değil. Gerçek oyuncu ekipmanları genel kullanıcı ürünlerine göre pahalıdır çünkü tasarım ve özellik açısından size daha fazla şey sunarlar.
Standart ürünlerine kırmızı, yeşil, mavi şerit çekerek oyuncu ekipmanı yapan markaları tavsiye etmiyoruz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı