Darksell Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 62 20 Ekim 2023 #1 Başlıktaki gibi BİM'den aldığım m.original kulaklığın mikrofonunu PC'de nasıl kullanılırım? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ekim 2023
Y Yek233 Centipat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 461 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #2 Darksell dedi: Başlıktaki gibi BİM'den aldığım m.original kulaklığın mikrofonunu PC'de nasıl kullanılırım? Genişletmek için tıkla... Jack girişi, yani kulaklığın girişi desteklemiyor diye biliyorum.
Darksell dedi: Başlıktaki gibi BİM'den aldığım m.original kulaklığın mikrofonunu PC'de nasıl kullanılırım? Genişletmek için tıkla... Jack girişi, yani kulaklığın girişi desteklemiyor diye biliyorum.
Darksell Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 62 20 Ekim 2023 #3 Yek233 dedi: Jack girişi, yani kulaklığın girişi desteklemiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Telefonda çalışıyor ama.
Yek233 dedi: Jack girişi, yani kulaklığın girişi desteklemiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Telefonda çalışıyor ama.
Y Yek233 Centipat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 461 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2023 #4 Darksell dedi: Telefonda çalışıyor ama. Genişletmek için tıkla... Zaten daha çok telefonlar için tasarlanıyor. PC kısmına uygun olmuyor demek istedim.
Darksell dedi: Telefonda çalışıyor ama. Genişletmek için tıkla... Zaten daha çok telefonlar için tasarlanıyor. PC kısmına uygun olmuyor demek istedim.