Ceyhun_ Kilopat Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 286 Çözümler 3 Yer Tekirdağ 22 Temmuz 2023 #1 Bir ara BİM'e “polosmart retro Games oyun konsolu” gelmişti. Şimdi bir bakayım dedim de görüntü böyle aşırı köt. Ü bir ayar yapmam gerekiyor mu? Dosya Ekleri IMG_0101.jpeg 225,2 KB · Görüntüleme: 106
Bir ara BİM'e “polosmart retro Games oyun konsolu” gelmişti. Şimdi bir bakayım dedim de görüntü böyle aşırı köt. Ü bir ayar yapmam gerekiyor mu?
byte.buster Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.776 Çözümler 22 22 Temmuz 2023 #2 Ceyhun_ dedi: Bir ara BİM'e “polosmart retro Games oyun konsolu” gelmişti. Şimdi bir bakayım dedim de görüntü böyle aşırı köt. Ü bir ayar yapmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 5:55 de anlatıyor.
Ceyhun_ dedi: Bir ara BİM'e “polosmart retro Games oyun konsolu” gelmişti. Şimdi bir bakayım dedim de görüntü böyle aşırı köt. Ü bir ayar yapmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 5:55 de anlatıyor.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 22 Temmuz 2023 #3 Ne kötü tam olarak anlamadım?
Ceyhun_ Kilopat Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 286 Çözümler 3 Yer Tekirdağ 22 Temmuz 2023 #4 armas dedi: Ne kötü tam olarak anlamadım? Genişletmek için tıkla... Oyun normalde piksel piksel tamamda burada mesela aşırı gözü rahatsız ediyor. byte.buster dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 5:55 de anlatıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hallettim şimdi biraz daha iyi. Son düzenleme: 22 Temmuz 2023
armas dedi: Ne kötü tam olarak anlamadım? Genişletmek için tıkla... Oyun normalde piksel piksel tamamda burada mesela aşırı gözü rahatsız ediyor. byte.buster dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 5:55 de anlatıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hallettim şimdi biraz daha iyi.
Dr.Kader Hectopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 276 23 Temmuz 2023 #5 Ceyhun_ dedi: Bir ara BİM'e “polosmart retro Games oyun konsolu” gelmişti. Şimdi bir bakayım dedim de görüntü böyle aşırı köt. Ü bir ayar yapmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam bunun yerine happychick vb. emulator kursaydınız TV'ye daha iyi olurdu.
Ceyhun_ dedi: Bir ara BİM'e “polosmart retro Games oyun konsolu” gelmişti. Şimdi bir bakayım dedim de görüntü böyle aşırı köt. Ü bir ayar yapmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam bunun yerine happychick vb. emulator kursaydınız TV'ye daha iyi olurdu.