Çözüldü Bim'den alınan PS4 kolu PC'de çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cheworter

Hectopat
Daha fazla  
Bugün Bim'e gelen PS4 kolunu aldım. Çalıştırmayı denedim ama çalışmadı. Sadece takınca biraz ışığı yanıyor ama bir şey olmuyor. Destekleyen oyunlarda da denedim işe yaramadı. Acaba bir yazılımı falan mı var? Yoksa ben mi kullanmayı bilmiyorum?

Çözüm
Bugün Bim'e gelen PS4 kolunu aldım. Çalıştırmayı denedim ama çalışmadı. Sadece takınca biraz ışığı yanıyor ama bir şey olmuyor. Destekleyen oyunlarda da denedim işe yaramadı. Acaba bir yazılımı falan mı var? Yoksa ben mi kullanmayı bilmiyorum?
DS4 Windows uygulaması ile kullanılıyor diye biliyorum.

Çözüm

Orijinal PS4 kolu değil.
Orijinal olmadığını biliyorum. Ama çalışması lazım
Denedim algıladı.
Virüssüz değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı