Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.046 Makaleler 3 Çözümler 12 7 Ocak 2021 #11 Sith Darth Vader dedi: Bende kararsiz kaldım alacagimda kablosu ince gözüküyor zamanla deforme olursa kulaklık gider. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Drop Plus al bence. Bende önceden örgü kablo vardı. Jak ucu PC'nin içinde kaldı .
Sith Darth Vader dedi: Bende kararsiz kaldım alacagimda kablosu ince gözüküyor zamanla deforme olursa kulaklık gider. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Drop Plus al bence. Bende önceden örgü kablo vardı. Jak ucu PC'nin içinde kaldı .
N naamikemal Picopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 218 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Ocak 2021 #12 Alınması daha mantıklı kulaklıklar var bana göre o fiyatta daha yeni aldığım Rampage Drop Plus'u tavsiye ederim Rampage Drop Plus incelemesi değerlendirmesini de yaptım almak isteyenler için bence bunu al ama karar tabii ki senin ben karışamam
Alınması daha mantıklı kulaklıklar var bana göre o fiyatta daha yeni aldığım Rampage Drop Plus'u tavsiye ederim Rampage Drop Plus incelemesi değerlendirmesini de yaptım almak isteyenler için bence bunu al ama karar tabii ki senin ben karışamam