TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 3 Ocak 2021 #11 Spoop dedi: Laptop kullanıyorum iyi yönde etkiler mi beni alınır mı? Genişletmek için tıkla... O zaman Rampage Drop Plus alman daha mantıklı çünkü ses kartı var.
Spoop dedi: Laptop kullanıyorum iyi yönde etkiler mi beni alınır mı? Genişletmek için tıkla... O zaman Rampage Drop Plus alman daha mantıklı çünkü ses kartı var.
Spoop Megapat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 568 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #12 TÇB dedi: O zaman Rampage Drop Plus alman daha mantıklı çünkü ses kartı var. Genişletmek için tıkla... Bu ses kartı nedir tam olarak laptoplarda bulunmuyor mu?
TÇB dedi: O zaman Rampage Drop Plus alman daha mantıklı çünkü ses kartı var. Genişletmek için tıkla... Bu ses kartı nedir tam olarak laptoplarda bulunmuyor mu?
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 3 Ocak 2021 #13 Neredeyse çoğu bilgisayarda bulunur. Anakartın içinde olur genellikle. Ses kartın ne kadar iyiyse alacağın ses performansı daha iyi olur.
Neredeyse çoğu bilgisayarda bulunur. Anakartın içinde olur genellikle. Ses kartın ne kadar iyiyse alacağın ses performansı daha iyi olur.
Spoop Megapat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 568 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #14 TÇB dedi: Neredeyse çoğu bilgisayarda bulunur. Anakartın içinde olur genellikle. Ses kartın ne kadar iyiyse alacağın ses performansı daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
TÇB dedi: Neredeyse çoğu bilgisayarda bulunur. Anakartın içinde olur genellikle. Ses kartın ne kadar iyiyse alacağın ses performansı daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.