BİM'den bisiklet nasıl alınır?

Pxn

Hectopat
Makaleler
6
Daha fazla  
Meslek
Paylaşımlı Scooter
BİM mağzalarına bisiklet afişleri asılmış ama bisikletler ortada yok, çalışanlarında konu hakkında bilgisi yok.
Ape Ryder'in 30K'den fazlaya sattığı güzel bir model 22bin TL civarında ve almak istiyorum. Fakat bu bisiklet paletli kutu ile taşınıyor ve mağzalarda sergilenmeyecek kadar büyük.
Bu benzinli motor ve büyük bisikletleri nasıl satın alıyoruz? Daha önceden satın alan var mı?

Mağazaya sığmayacak büyük ürünlerin bazılarını depoya koyuyorlar bazılarını siparişle getirtiyorlar.

Nasıl sipariş veriliyor anlamadım tam olarak? Kasaya gidip ben bunu alacağım deyip ödeme mi yapıyorum sadece? Alacağım ürün mağzada olmasa bile kargo ile ulaştırabiliyor mu?

Eğer kalmış ise kasaya giderek alıyorum diyorsun. Teslimat vs işleri sanırım kendileri hallediyor.
Nasıl satılacağından bahsetmeyen, yaptığı kampanyadan elemanlarını haberdar etmeyen, online olarak bir satış planı olmayan mağazadan da görmeden ürün alınmaz.

İfadeler: Pxn
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…