BİM'den Jabra kulaklık alınır mı?

RicketyShaman

Decapat
Daha fazla  
BİM'de 1000 TL fiyatla satılan Jabra Elite 3 kulaklığını almayı düşünüyorum ancak fiyatı piyasasına göre çok düşük olduğu için sorun yaşar mıyım düşüncesi var. Sizce alırsam ürün ile ilgili veya garanti konusunda sorun yaşar mıyım?

Şuan satışta mı yoksa belli bir tarihtemi gelcek?

Garantisi olup olmadığı bir yerde yazıyordur illaki ona bir bak. Eğer yoksa kesinlikle alma. Varsa şans verilebilir.

BİM'den teknolojik alet alınmasına karşıyım. Defolu, tamir görmüş ürün satıyorlar. 5-6 yıl önce klavye almıştım yön tuşlarından biri içine gömülmüştü basmıyordu. İade bile almadılar. O zamandan beri zincir marketlerden teknolojik alet almıyorum.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam ben de garantisi vardır diye güvenip alacaktım ancak şimdi bir düşüneceğim.

Ben aldım kullanıyorum. Muzik sever birisi olarak cok memnunum. Ses kalitesi süper, ayrıca aktif gürültü önleme özelliği de var. "Bircok yerde bu özellik yok yazıyor. Kesinlikle kaçırmayın.

Ben aldım kullanıyorum. Muzik sever birisi olarak cok memnunum. Ses kalitesi süper, ayrıca aktif gürültü önleme özelliği de var. "Bircok yerde bu özellik yok yazıyor. Kesinlikle kaçırmayın.
ANC özelliği benim bildiğim Elite 3 Active'de vardı. Düz Elite 3'te yoktu. Sizin kulaklığın Active modeli olmadığına emin misiniz?

Hocam active modelini aldım ve şu an çok memnunum kablosuz kulaklık arayanlar için gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir ürün. Yardımcı olan herkese tekrardan teşekkür ederim
ANC özelliği benim bildiğim Elite 3 Active'de vardı. Düz Elite 3'te yoktu. Sizin kulaklığın Active modeli olmadığına emin misiniz?

İfadeler: Arf
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…