LXYEAN1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 923 Makaleler 3 Çözümler 7 13 Ocak 2021 #31 mrcek98 dedi: Rahatlığını hiç beğenmedim demir döküm gibi üstelik aldığım kulaklıkta 7.1 ses özelliği vardı olmasına ama ters vardı xd Soldan vermesi gereken sesi sağdan veriyor, sağdan vermesi gereken ses soldan veriliyordu. İade edeceğim. Genişletmek için tıkla... Ürünün programını bulabildinizmi ?
mrcek98 dedi: Rahatlığını hiç beğenmedim demir döküm gibi üstelik aldığım kulaklıkta 7.1 ses özelliği vardı olmasına ama ters vardı xd Soldan vermesi gereken sesi sağdan veriyor, sağdan vermesi gereken ses soldan veriliyordu. İade edeceğim. Genişletmek için tıkla... Ürünün programını bulabildinizmi ?
D DyaLto Picopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 310 13 Ocak 2021 #32 Tanıdıklara ayırma meselesi. Her yerde bu ahlaksızlığı açık seçik belirtirseniz bir daha yapabileceklerini sanmıyorum.
Tanıdıklara ayırma meselesi. Her yerde bu ahlaksızlığı açık seçik belirtirseniz bir daha yapabileceklerini sanmıyorum.
mrcek98 Megapat Katılım 28 Şubat 2016 Mesajlar 899 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #33 LXYEAN1 dedi: Ürünün programını bulabildinizmi ? Genişletmek için tıkla... prohyper-audio.zip www.polosmart.com Bu linkten ulaşabilirsin.
LXYEAN1 dedi: Ürünün programını bulabildinizmi ? Genişletmek için tıkla... prohyper-audio.zip www.polosmart.com Bu linkten ulaşabilirsin.
LXYEAN1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 923 Makaleler 3 Çözümler 7 13 Ocak 2021 #34 mrcek98 dedi: prohyper-audio.zip www.polosmart.com Bu linkten ulaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam müşteri hizmetlerine atıyor?
mrcek98 dedi: prohyper-audio.zip www.polosmart.com Bu linkten ulaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam müşteri hizmetlerine atıyor?
Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.544 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #35 Ben aldım bass dışında her şeyi çok iyi Arctics 1.
A AvTayfun Decapat Katılım 11 Temmuz 2018 Mesajlar 18 13 Ocak 2021 #36 Biz aldık. Arkadaşımın kardeşi sabah erkenden sırada bekledi.
mrcek98 Megapat Katılım 28 Şubat 2016 Mesajlar 899 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #37 LXYEAN1 dedi: Hocam müşteri hizmetlerine atıyor? Genişletmek için tıkla... Karşına çıkan ekranda ProHyper Audio 7.1 yazıyor bak ona tıkla indiriyor.
LXYEAN1 dedi: Hocam müşteri hizmetlerine atıyor? Genişletmek için tıkla... Karşına çıkan ekranda ProHyper Audio 7.1 yazıyor bak ona tıkla indiriyor.
LXYEAN1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 923 Makaleler 3 Çözümler 7 13 Ocak 2021 #38 mrcek98 dedi: prohyper-audio.zip www.polosmart.com Bu linkten ulaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam.
mrcek98 dedi: prohyper-audio.zip www.polosmart.com Bu linkten ulaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam.
M Muzlusüt Megapat Katılım 14 Kasım 2017 Mesajlar 513 Çözümler 1 13 Ocak 2021 #39 mrcek98 dedi: Rahatlığını hiç beğenmedim demir döküm gibi üstelik aldığım kulaklıkta 7.1 ses özelliği vardı olmasına ama ters vardı xd. Soldan vermesi gereken sesi sağdan veriyor, sağdan vermesi gereken ses soldan veriliyordu. İade edeceğim. Genişletmek için tıkla... Uygulamayla düzeltilebiliyor benim bildiğim. Arkadaşım Rampage kulaklık almıştı uygulamayla düzeltmişti.
mrcek98 dedi: Rahatlığını hiç beğenmedim demir döküm gibi üstelik aldığım kulaklıkta 7.1 ses özelliği vardı olmasına ama ters vardı xd. Soldan vermesi gereken sesi sağdan veriyor, sağdan vermesi gereken ses soldan veriliyordu. İade edeceğim. Genişletmek için tıkla... Uygulamayla düzeltilebiliyor benim bildiğim. Arkadaşım Rampage kulaklık almıştı uygulamayla düzeltmişti.
mstrikeout Decipat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 2.310 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer United Kingdom 13 Ocak 2021 #40