BİM bildiğiniz üzere internette ortalama fiyatı 2200-2600 TL arası olan Red Dead Redemption 2 ve 500 GB PS4 Slim paketini 1999 TL'den satışa koyacak. Birkaç banka kartına da 6 ay peşin fiyatına taksit imkanı sunacak. Sizce alınır mı bu fiyata böyle bir paket?
Her ne kadar ucuz olsa da bana kalırsa ikinci el bol oyunlu PS4 almak daha mantıklı. Ha eğer ikinci ele güvenmem dersen alınır, bence fiyatı gayet iyi.
Bilgisayarı toplayacağım ama toplayınca yüksek bir şey istiyorum ki istediğim yere kadar götürsün Şimdi ki bütçemi çok fazla harcadım. 2400 TL falan kaldı ki bu bütçeye de topladığım sistem en fazla RX 560'lı falan oluyor. APU toplayayım diyorum ama ileri de yükseltme şansı bulamayacağımı da biliyorum. Zaten bunu da kendi bütçemden değil de babamın kredi kartından çekeceğiz 6 taksitle Büyük ihtimalle bilgisayarı parça parça almaya başlayacağım.
Her ne kadar ucuz olsa da bana kalırsa ikinci el bol oyunlu PS4 almak daha mantıklı. Ha eğer ikinci ele güvenmem dersen alınır, bence fiyatı gayet iyi.
Grafik ve Programlama ile uğraşmasam benim tercihimde konsoldan yana olacaktı, şuan ki fiyatlandırma sistemininde bilgisayar lüks durumuna geçti resmen.