Bim'den Playstation 4 + RDR 2 Fırsatı

Yakın bir zamanda 2000 TL'ye satılıyordu bizim burada ki BİM'de hala kalmış 1 tane. Bence bu güzel kampanya olmuş tek sıkıntısı ithalatçı garanti.

Yakın bir zamanda 2000 TL'ye satılıyordu bizim burada ki BİM'de hala kalmış 1 tane. Bence bu güzel kampanya olmuş tek sıkıntısı ithalatçı garanti.
Evet güzel kampanya. Sizin oradaki bimde aylar önceki ürün hala nasıl kalmış, çalışanlar akrabalarına almamış mı hayret Öyle raflarda mı duruyor hala Ps4?

Evet güzel kampanya. Sizin oradaki bimde aylar önceki ürün hala nasıl kalmış, çalışanlar akrabalarına almamış mı hayret Öyle raflarda mı duruyor hala Ps4?
Valla en son 1.5 hafta falan önce gittim. Duruyordu bir tane PS4. Belki satılmıştır ama sanmıyorum

Almak isteyenler BİM'in açılma saatinde kapısında olsunlar. Böyle şeyler az geliyor ve hızlı tükeniyor.
Aynen öyle, çalışanlardan tüketicilere kalmıyor. Çok küçükken tablet almak için 8de dikilmiştim kapıya, önümde de bir adam vardı. Tableti kalmadı dendi daha yeni açılan markette. Günlerce ağlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…