BİM'den Polosmart PGM18 kulaklık alınır mı?

orcaa

Femtopat
Daha fazla  
BİM'deki Polosmart PGM18 kulaklığı almayı düşünüyorum. Sizce nasıl? Fiyatına göre alınır mı? Yoksa tavsiyeleriniz var mıdır? Kulaklıklara hiç bakmadım daha önce, hiç de anlamam açıkçası. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Polosmart berbat bir marka malzeme kalitesi çok kötü elinde kalır. Bütçen ne kadar?

Kalitesiz ürün şans işi bir ayda da bozulabilir 2 yılda gidebilir.

Bütcen geniş değil çok kısıtlıysa al ama almanı tavsiye etmem çünkü kalitesiz bozulan sorn çıkaran bir marka aldığında ses gelmez gelirse boğuk boğuk gelir oyun için hiç kullanılmaz

Polosmart berbat bir marka malzeme kalitesi çok kötü elinde kalır. Bütçen ne kadar?
350 tl bu modlei bütçem de şimdilik 350 diyelim kulaklika çok fazla masraf yapmak istemiyorum tabi o fiyatlara sağlam bir şey yoksa 500 e kadar cikabilirim

350 TL bu modlei bütçem de şimdilik 350 diyelim kulaklika çok fazla masraf yapmak istemiyorum tabii o fiyatlara sağlam bir şey yoksa 500'e kadar cikabilirim.

Küçük kulağa takılan kulaklıkları öneririm onlar yerine, bu fiyatta.

O bütçeye doğru düzgün kulak çevreleyen kulaklık yok.

En azından böyle bir şey almalısınız ki uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanabilesiniz.

500TL'ye bu alınabilir: https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,776965111.html

300TL'ye de bu alınabilir:

Ama şunu belirtiyim her türlü 500TL olanı oneriyorum çünkü 300TL olan uzun süreli kullanımda başını ağrıtabilir. Ve ses kalite farki elbet olacaktır. Ve malzeme kalitesi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…