BİM'den Polosmart PGM18 kulaklık alınır mı?

Abi adam 350TL demiş sen uzaya çıkmışsın. O ne. Güzel kulaklıklar da bütçeye göre ya Gamepower'ya da Rampage alabilir. Polosmart'dan iyidir.

Farkındayım lâkin para zor kazanılıyor ve alınan ürün uzun süre doğru düzgün hizmet vermezse sonucu hayal kırıklığı olabilir. Bazen bütçeyi arttırmak ihtiyacı daha ucuza mâl etmenin en iyi yolu olabilir.

Alinmaz.

350 liraya Rush ER3, Redragon H120 öneririz.

Butcenin farkinda degilsiniz herhalde.

Alinmaz.

350 liraya rush ER3, Redragon H120 öneririz.

Butcenin farkinda degilsiniz herhalde.

Rush ER3 olabilir ancak Redragon H120 4 yıldan bile eski bir model ve plastik kalitesi güzel değil. Ve mikrofonu da berbat ve ergonomik değil.

Bu butcede adamakıllı secenek yok ki hocam. Goz ardi edin dediklerinizi.

Bütçe kötü evet ama zorlarsa 500TL'ye cıkabilirim demiş. Ben hem 300TL'lik hem de 500TL'lik bir tane önerdim isterseniz bir bakın derim ikisi de 7.1 Surround ses kalitesinde. Ve malzeme kaliteleri kabul edilebilir seviyelerde.

Bütçe kötü evet ama zorlarsa 500TL'ye cıkabilirim demiş. Ben hem 300TL'lik hem de 500TL'lik bir tane önerdim isterseniz bir bakın derim ikisi de 7.1 Surround ses kalitesinde. Ve malzeme kaliteleri kabul edilebilir seviyelerde.
Magnus V2 alinmaz ama.

Magnus V2 alinmaz ama.

Neden ki? Kuzenim aktif olarak kullanmakta bir sıkıntısı da olmadı daha. Ama uzun süreli kullanımda başınızı ağrıtabilir gerçi. Onun dışında bir sıkıntısı yok gibi.

Neden ki? Kuzenim aktif olarak kullanmakta bir sıkıntısı da olmadı daha. Ama uzun süreli kullanımda başınızı ağrıtabilir gerçi. Onun dışında bir sıkıntısı yok gibi.
O butceye daha iyileri var.

Ornegin Mpow Air SE.

Fanboyluk yapacaksan haydi gule gule. Bos laflar dinlemek istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…