SucukluDondurma Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar görselde görmüş olduğunuz gibi BİM'e 13 Ocak'ta SteelSeries kulaklık ve mouse geliyor. Sizce alınır mı? Güvenilir mi? Dosya Ekleri bim steelseries.jpg 16,8 KB · Görüntüleme: 115 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2021
Arkadaşlar görselde görmüş olduğunuz gibi BİM'e 13 Ocak'ta SteelSeries kulaklık ve mouse geliyor. Sizce alınır mı? Güvenilir mi?
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.123 Çözümler 12 5 Ocak 2021 #2 Evet, alınabilir. Tabii ki de güvenilir. Onun yerine bunu da alabilirsiniz: Rampage Rm-k60 Drop Plus All In One Usb 7,1 Typ-c ve 3.5 mm Çıkışlı Surround Gaming Oyuncu Kulaklık | Trendyol
Evet, alınabilir. Tabii ki de güvenilir. Onun yerine bunu da alabilirsiniz: Rampage Rm-k60 Drop Plus All In One Usb 7,1 Typ-c ve 3.5 mm Çıkışlı Surround Gaming Oyuncu Kulaklık | Trendyol
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 5 Ocak 2021 #3 İki ürünün de fiyatları iyi, alınır. Tabii stoklar bitmeden yakalayabilirseniz.
Ahmet Keleşoğlu Hectopat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 5 Ocak 2021 #4 Böyle bir konu daha önce de açılmıştı ve çoğu kişi güvenilir demişti.
SucukluDondurma Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #5 Ahmet Keleşoğlu dedi: Böyle bir konu daha önce de açılmıştı ve çoğu kişi güvenilir demişti. Genişletmek için tıkla... Görmedim ANON1M dedi: Evet, alınabilir. Tabii ki de güvenilir. Onun yerine bunu da alabilirsiniz: Rampage Rm-k60 Drop Plus All In One Usb 7,1 Typ-c ve 3.5 mm Çıkışlı Surround Gaming Oyuncu Kulaklık | Trendyol Genişletmek için tıkla... Sizce SteelSeries Arctis 1 mi yoksa Drop Plus mı ? Arctis 1 7.1 i desteklemiyor. Kafamı karıştırdı açıkçası
Ahmet Keleşoğlu dedi: Böyle bir konu daha önce de açılmıştı ve çoğu kişi güvenilir demişti. Genişletmek için tıkla... Görmedim ANON1M dedi: Evet, alınabilir. Tabii ki de güvenilir. Onun yerine bunu da alabilirsiniz: Rampage Rm-k60 Drop Plus All In One Usb 7,1 Typ-c ve 3.5 mm Çıkışlı Surround Gaming Oyuncu Kulaklık | Trendyol Genişletmek için tıkla... Sizce SteelSeries Arctis 1 mi yoksa Drop Plus mı ? Arctis 1 7.1 i desteklemiyor. Kafamı karıştırdı açıkçası
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.123 Çözümler 12 5 Ocak 2021 #6 SucukluDondurma dedi: Görmedim Sizce SteelSeries Arctis 1 mi yoksa Drop Plus mı ? Arctis 1 7.1 i desteklemiyor. Kafamı karıştırdı açıkçası Genişletmek için tıkla... Drop Plus daha iyi.
SucukluDondurma dedi: Görmedim Sizce SteelSeries Arctis 1 mi yoksa Drop Plus mı ? Arctis 1 7.1 i desteklemiyor. Kafamı karıştırdı açıkçası Genişletmek için tıkla... Drop Plus daha iyi.
voxter Femtopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #7 SucukluDondurma dedi: Görmedim Sizce SteelSeries Arctis 1 mi yoksa Drop Plus mı? Arctis 1 7.1'i desteklemiyor. Kafamı karıştırdı açıkçası Genişletmek için tıkla... Sanal 7.1 o kadar da önemli olmaz diye biliyorum. Eğer herhangi bir kulaklık almadıysanız Kingston HyperX Cloud Stinger Core HX-HSCSC2-BK/WW Kablolu Oyuncu Kulaklığı Kulak Üstü Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Buna bakabilirsiniz sizi pişman etmez diye düşünüyorum fakat indirimlere girmesini bekleyebilirsiniz.
SucukluDondurma dedi: Görmedim Sizce SteelSeries Arctis 1 mi yoksa Drop Plus mı? Arctis 1 7.1'i desteklemiyor. Kafamı karıştırdı açıkçası Genişletmek için tıkla... Sanal 7.1 o kadar da önemli olmaz diye biliyorum. Eğer herhangi bir kulaklık almadıysanız Kingston HyperX Cloud Stinger Core HX-HSCSC2-BK/WW Kablolu Oyuncu Kulaklığı Kulak Üstü Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Buna bakabilirsiniz sizi pişman etmez diye düşünüyorum fakat indirimlere girmesini bekleyebilirsiniz.