batu4d5S Centipat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 173 Yer Winterfell 13 Ocak 2021 #11 Bimden sakın et ürünleri almayın diyeceğim bu kadar. Kulaklığı bende almak istiyordum 10 dk geç gittim bir şey kalmamış alayı sıraya girmiş istiklal marşında böyle sıraya girmediler.
Bimden sakın et ürünleri almayın diyeceğim bu kadar. Kulaklığı bende almak istiyordum 10 dk geç gittim bir şey kalmamış alayı sıraya girmiş istiklal marşında böyle sıraya girmediler.
S Syhonial Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 698 13 Ocak 2021 #12 iceffy dedi: Aynen kankam. Genişletmek için tıkla... Hocam fişte gaming kulaklık yazıyor. Steelseries ibaresi yok. Yarın öbür gün teknik servise gönderirken sıkıntı olur mu?
iceffy dedi: Aynen kankam. Genişletmek için tıkla... Hocam fişte gaming kulaklık yazıyor. Steelseries ibaresi yok. Yarın öbür gün teknik servise gönderirken sıkıntı olur mu?
M MyKuKa Kilopat Katılım 21 Kasım 2015 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #13 Arkadaşlar ürünü BİM'den almış bulunmaktayım. Herhangi arıza durumunda kimle kontağa geçmem lazım. Bilen varsa aydınlatsın lütfen. Syhonial dedi: Arkadaşlar fişte Gaming kulaklık yazıyor garanti sürecinde bu işime yarar mı? Bir de kutu içinde garanti belgesi göremedim bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Bende aldım merak ediyorum. Cevap bulursan alıntılar mısınız?
Arkadaşlar ürünü BİM'den almış bulunmaktayım. Herhangi arıza durumunda kimle kontağa geçmem lazım. Bilen varsa aydınlatsın lütfen. Syhonial dedi: Arkadaşlar fişte Gaming kulaklık yazıyor garanti sürecinde bu işime yarar mı? Bir de kutu içinde garanti belgesi göremedim bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Bende aldım merak ediyorum. Cevap bulursan alıntılar mısınız?