ATA 1881 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.940 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #1 Tekli satılan sahte balıkla avlanmayı hiç denemedim. İşe yarar mı bunlar? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2025
peacemaker48 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.823 Çözümler 7 28 Nisan 2025 #2 Kullandığın kamışın atarı? Hedef balık nedir? Hangi saatlerde av yapılacak gibi birçok etken var o yüzden zaman geçirmek için alıp kullanabilirsin.
Kullandığın kamışın atarı? Hedef balık nedir? Hangi saatlerde av yapılacak gibi birçok etken var o yüzden zaman geçirmek için alıp kullanabilirsin.
ATA 1881 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.940 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #3 peacemaker48 dedi: Kullandığın kamışın atarı? Hedef balık nedir? Hangi saatlerde av yapılacak gibi birçok etken var o yüzden zaman geçirmek için alıp kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam kapasite 75-150 mg olması lazım. İzmir konakta takılıyorum buralarda ne cins balık var bilmiyorum henüz avlayamadım
peacemaker48 dedi: Kullandığın kamışın atarı? Hedef balık nedir? Hangi saatlerde av yapılacak gibi birçok etken var o yüzden zaman geçirmek için alıp kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam kapasite 75-150 mg olması lazım. İzmir konakta takılıyorum buralarda ne cins balık var bilmiyorum henüz avlayamadım