BİM'e gelen oyuncu masası alınır mı?

Bütçe
500tl

Pykron

Decapat
Daha fazla  
Bu aralar yeni bir masa almayı düşünüyordum ve tesadüfen BİM'e Proware marka bir oyuncu masası gelmiş bu masa alınır mı? Yoksa ikea gibi bir yerden mi almalıyım? Önerebileceğiniz 500TL'yi geçmeyecek masa var mı?

Bence BİM'deki masaları alma fakat ikeadan masa almanı öneririm biz 5 yıl önce almıştık masayı hala hiçbir şey olmadı şu anki fiyatını tam bilmiyorum fakat BİM'deki masaları almamanı öneririm.

Masa bu istersen yanındaki çekmeceyi alabilirsin istemezsen almazsın var üstte modelleri zaten ben aynısını attım renk çeşitliliğide vardı biz aldığımızda şu an nasıl bilemem bu versiyonu şimdi biraz pahalanmış diğerleri yani sadece ayaklı olanlar 500-450 civarı LAGKAPTEN/ALEX çalışma masası, beyaz-gri-turkuaz

Sadece bardaklık ve kulaklık tutma yeri var. Çift taraflı bant ile bunu her masaya yapabilirsiniz. Şahsen ben öyle yaptım. Gamepadi bile tutan yer ayarladım.

Değmez, istediğiniz modeli iyi bir marangoza yaptırmak en iyi seçenek bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…