XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 18 Temmuz 2021 #1 Bir sürü market gezdim bulamadım sonunda kasiyer abi sağ olsun bana saatin olduğu şubenin adresini verdi satın aldım sonunda
Bir sürü market gezdim bulamadım sonunda kasiyer abi sağ olsun bana saatin olduğu şubenin adresini verdi satın aldım sonunda
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 18 Temmuz 2021 #2 Bu konunun amacını çok anlayamadım. Bunun için konu açmak yerine profil durumunuzu kullanabilirsiniz. Ancak hayırlı olsun.
Bu konunun amacını çok anlayamadım. Bunun için konu açmak yerine profil durumunuzu kullanabilirsiniz. Ancak hayırlı olsun.
Murat159 Centipat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 1.253 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #3 Güle güle kullan. Kordonu biraz çirkin ama onu da değiştirirsin zaten. Kullan biraz da yorum icin konu acarsin.
Güle güle kullan. Kordonu biraz çirkin ama onu da değiştirirsin zaten. Kullan biraz da yorum icin konu acarsin.
B Bahtsizyolcu Picopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 321 Çözümler 3 18 Temmuz 2021 #4 Ne kadara aldınız? Deneyimleyip yeni bir konu açarsanız güzel olabilir. Indoor/outdoor kısacası spor gibi modları var mı? Her seferinde telefonu çıkartıp kaç KM yaptığıma bakmak zor oluyor. Hayırlı olsun bu arada.
Ne kadara aldınız? Deneyimleyip yeni bir konu açarsanız güzel olabilir. Indoor/outdoor kısacası spor gibi modları var mı? Her seferinde telefonu çıkartıp kaç KM yaptığıma bakmak zor oluyor. Hayırlı olsun bu arada.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #5 Hayırlı olsun dostum.
A alperozer Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 213 Yer Bilgisayar Başında Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #6 Güle güle kullanın gayet güzel gözüküyor. Kordonu çirkin onu da değiştirirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2021
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 18 Temmuz 2021 #7 4,5 ay sonra uzun kullanım tecrübenizi de paylaşırsanız artık.
l1l Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 606 Makaleler 1 Çözümler 1 18 Temmuz 2021 #8 İnceleyip kullanıcı incelemesine açman daha mantıklıydı.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 18 Temmuz 2021 #9 erme dedi: 4,5 ay sonra uzun kullanım tecrübenizi de paylaşırsanız artık. Genişletmek için tıkla... 2 yıl önce binden prozone akıllı saat aldım hala çalışıyor ve kaliteli umarım bu da öyledir. Murat159 dedi: Güle güle kullan. Kordonu biraz çirkin ama onu da değiştirirsin zaten. kullan biraz da yorum için konu acarsin. Genişletmek için tıkla... Gri renkli kordonu vardı ama almadım mavi hoş duruyor. Er73748 dedi: Bu konunun amacını çok anlayamadım. Bunun için konu açmak yerine profil durumunuzu kullanabilirsiniz. Ancak hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Bilmem mutluluğumu paylaşmak istedim çok aradım sonunda buldum
erme dedi: 4,5 ay sonra uzun kullanım tecrübenizi de paylaşırsanız artık. Genişletmek için tıkla... 2 yıl önce binden prozone akıllı saat aldım hala çalışıyor ve kaliteli umarım bu da öyledir. Murat159 dedi: Güle güle kullan. Kordonu biraz çirkin ama onu da değiştirirsin zaten. kullan biraz da yorum için konu acarsin. Genişletmek için tıkla... Gri renkli kordonu vardı ama almadım mavi hoş duruyor. Er73748 dedi: Bu konunun amacını çok anlayamadım. Bunun için konu açmak yerine profil durumunuzu kullanabilirsiniz. Ancak hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Bilmem mutluluğumu paylaşmak istedim çok aradım sonunda buldum