Bim'den alınmaz. Bim'e gelenler gerçek TCL değil. Fason üretim.Merhaba, BİM'e gelen TCL 65V6B televizyon alınır mı? Bu modelle ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Bimden bişey alınmaz hele ki TCL hiç alınmaz.Merhaba, BİM'e gelen TCL 65V6B televizyon alınır mı? Bu modelle ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Media Markt'dan alınan TCL televizyon ile BİM'den alınanın kalitesi aynı olmuyor anladığım kadarıyla. Doğru mu?Bim'den alınmaz. Bim'e gelenler gerçek TCL değil. Fason üretim.
Neden alınmaz hocam? Kalite yönünden mi yoksa garanti vb. şeyler için mi?Bimden bişey alınmaz hele ki TCL hiç alınmaz.
Adamları yabancılar küfür yağmuruna tutuyor. Arkadaşım TCL marka televizyon aldı 1 ay geçmedi TV'nin anakartında arıza oldu. garantisi vardı kabul etmediler. Kaçak olmuş sizin probleminiz diyip geçiştirdiler.Media Markt'dan alınan TCL televizyon ile BİM'den alınanın kalitesi aynı olmuyor anladığım kadarıyla. Doğru mu?
Neden alınmaz hocam? Kalite yönünden mi yoksa garanti vb. şeyler için mi?
Var mı bir kaynak?Bim'den alınmaz. Bim'e gelenler gerçek TCL değil. Fason üretim.
TCL çoğu F/P televizyonlardan 1. geliyor. Gayet kaliteli televizyonları var. Öneririm.Bimden bişey alınmaz hele ki TCL hiç alınmaz.
Hocam kaynak var mı demişsiniz. İkimizin kaynağı da aynı. Bir de + olarak tecrübe kaynağı var bende. İki kere TCL aldım. Birisini BİM'den. Bir tanesininkini MediaMarkt'tan. MediaMarkt'taki satış danışmanı arkadaş ile oradaki televizyon ile benim televizyonu kıyaslamıştık. Arada çok fark var. Bana fason üretim dedi. O ile bu aynı değil dedi. Onu aldım. Şu an çok memnunum. Öbür televizyon 1 sene zor dayandı. Bunu aldım 2 senedir rahatım. TCL gerçekten çok F/P marka. Tavsiye ederim ancak BİM'den alınmaz.Var mı bir kaynak?
TCL çoğu F/P televizyonlardan 1. geliyor. Gayet kaliteli televizyonları var. Öneririm.
Aynı zamanda TCL 2025 yılında kendi servislerine geçip Bilkom'dan kurtulacak. (Kaynak: MediaMarkt çalışanı)
Benim doğru verdiğim çoğu bilgim raporlanıyor. Bu da etiketlensin yanlış bilgi diye.Bim'den alınmaz. Bim'e gelenler gerçek TCL değil. Fason üretim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.