YasinEren Hectopat Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:16 #1 BİM'e gelen bu hazır sistem hakkında öneri alacaktım bilgisayardan anlayan varsa sizce alınır mı? Yoksa o fiyata daha iyisi toplanır mı? Dosya Ekleri 20251219_203936.jpg 159,6 KB · Görüntüleme: 44
BİM'e gelen bu hazır sistem hakkında öneri alacaktım bilgisayardan anlayan varsa sizce alınır mı? Yoksa o fiyata daha iyisi toplanır mı?
Della.dd Decapat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.914 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:19 #2 YasinEren dedi: BİM'e gelen bu hazır sistem hakkında öneri alacaktım bilgisayardan anlayan varsa sizce alınır mı? Yoksa o fiyata daha iyisi toplanır mı? Genişletmek için tıkla... Daha iyisi toplanır gibi.
YasinEren dedi: BİM'e gelen bu hazır sistem hakkında öneri alacaktım bilgisayardan anlayan varsa sizce alınır mı? Yoksa o fiyata daha iyisi toplanır mı? Genişletmek için tıkla... Daha iyisi toplanır gibi.
wfezilla Femtopat Katılım 22 Kasım 2025 Mesajlar 528 Makaleler 3 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:19 #3 Alinmaz.
fercklenn Megapat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 4.679 Çözümler 52 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 9600X | GIGABYTE B850 EAGLE WIFI7 ICE | Crucial Pro 2x16 DDR5 6000MHz CL36 | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair NAUTILUS 240 RS ARGB 240MM | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | GameSir Nova 2 Lite | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni Dün 21:20 #4 Daha iyisini geçtim, çağ atlarsın bu fiyata dışarıdan gelecek sistemle.
815867 Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:22 #5 YasinEren dedi: BİM'e gelen bu hazır sistem hakkında öneri alacaktım bilgisayardan anlayan varsa sizce alınır mı? Yoksa o fiyata daha iyisi toplanır mı? Genişletmek için tıkla... Kaçın, uzak durun. Bütçenizin yazılı olduğu bir konu açıp beni etiketleyebilirsiniz. Monitör vb. de önerelim mi?
YasinEren dedi: BİM'e gelen bu hazır sistem hakkında öneri alacaktım bilgisayardan anlayan varsa sizce alınır mı? Yoksa o fiyata daha iyisi toplanır mı? Genişletmek için tıkla... Kaçın, uzak durun. Bütçenizin yazılı olduğu bir konu açıp beni etiketleyebilirsiniz. Monitör vb. de önerelim mi?
MajeurDeLa Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 904 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:26 #6 YasinEren dedi: BİM'e gelen bu hazır sistem hakkında öneri alacaktım bilgisayardan anlayan varsa sizce alınır mı? Yoksa o fiyata daha iyisi toplanır mı? Genişletmek için tıkla... İki alınmaz toplanmış asla alınmaz olmuş. Monster marka ekmek, BİM'den teknolojik pil almayın efenim.
YasinEren dedi: BİM'e gelen bu hazır sistem hakkında öneri alacaktım bilgisayardan anlayan varsa sizce alınır mı? Yoksa o fiyata daha iyisi toplanır mı? Genişletmek için tıkla... İki alınmaz toplanmış asla alınmaz olmuş. Monster marka ekmek, BİM'den teknolojik pil almayın efenim.
Schwagos Hectopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 2.338 Çözümler 39 Dün 21:37 #7 Marketlerden sistem alınmaz hocam.
f4phantomE Picopat Katılım 11 Eylül 2025 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:39 #8 Eskiden Monster modeline göre falan denirdi. Şimdi Monster yazısını görünce bile alınmaz diyorum.