BİM'e nasıl CV hazırlanır?

esra166

Picopat
Daha fazla  
Daha önce hiç CV hazırlamadım ve deneyimim yok. BİM'e gittim CV getir dediler. Annem beni zorluyor sürekli bir işe gir diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce hiç CV hazırlamadım ve deneyimim yok. BİM'e gittim CV getir dediler. Annem beni zorluyor sürekli bir işe gir diye.

ChatGPT'ye hazırlatabilirsin veya canva üzerinden hazır şablonlarda kullanılabilir. YouTube üzerinde nasıl yapacağına dair yüzlerce içerik mevcut.

Europass CV yazın Google'a. Kalanını anlarsınız zaten.

Sadece bim nazarında değil genel bir cv hazırlamak istiyorsan jobseeker dan hazırlayabilirsin. Önce hakkında kısmı hazırla, eğitim bilgilerini ve tecrübe bilgilerini yaz. Bu bahsettiğim sitede yapay zeka ile yönlendiriyor zaten.

Çok detaylı yazmana gerek yok, daha önce bir yerde calışmadıysan zaten çok detay veremezsiniz. Kişisel bilgileri yazdığınız bir pdf dosyası yapabilirsin veya ChatGPT'ye yaptırabilirsin. Sonrasında bunu indirip kağıda yazdırıp verebilirsin

CV hazırlayan var mı örnek lazım bana da.

Ne yaptınız durum nedir?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…