Zalyat1914 Decapat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 315 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Haziran 2025 #1 İş başvurusu yapmak iştiyorum part time için ama nasıl ve nereden yapılır bilmiyorum. Ayrıca başka mağaza önerirseniz de önerilerinize açığım.
İş başvurusu yapmak iştiyorum part time için ama nasıl ve nereden yapılır bilmiyorum. Ayrıca başka mağaza önerirseniz de önerilerinize açığım.
Kamboçya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 1.960 Çözümler 7 Yer Punom Pen 1 Haziran 2025 #2 Kendiniz özgeçmiş hazırlayıp mağazaya teslim ediyorsunuz.
Zalyat1914 Decapat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 315 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Haziran 2025 #3 Kamboçya dedi: Kendiniz özgeçmiş hazırlayıp mağazaya teslim ediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Verdiğim şubeye yakın şubeye mi atıyor ? İkametgahıma göre mi?
Kamboçya dedi: Kendiniz özgeçmiş hazırlayıp mağazaya teslim ediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Verdiğim şubeye yakın şubeye mi atıyor ? İkametgahıma göre mi?
esq Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.175 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #4 Zalyat1914 dedi: Verdiğim şubeye yakın şubeye mi atıyor? İkametgahıma göre mi? Genişletmek için tıkla... Hangi şubeye gideceğin şans işi. İkametgahın dikkate alınır.
Zalyat1914 dedi: Verdiğim şubeye yakın şubeye mi atıyor? İkametgahıma göre mi? Genişletmek için tıkla... Hangi şubeye gideceğin şans işi. İkametgahın dikkate alınır.
Zalyat1914 Decapat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 315 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Haziran 2025 #5 esq dedi: Hangi şubeye gideceğin şans işi. İkametgahın dikkate alınır. Genişletmek için tıkla... Süreç ne kadar sürüyor ? Tahmini ne kadar sürede iş başı yapıyorsunuz ?
esq dedi: Hangi şubeye gideceğin şans işi. İkametgahın dikkate alınır. Genişletmek için tıkla... Süreç ne kadar sürüyor ? Tahmini ne kadar sürede iş başı yapıyorsunuz ?
esq Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.175 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #6 Zalyat1914 dedi: Süreç ne kadar sürüyor ? Tahmini ne kadar sürede iş başı yapıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, ben de BİM'e yaklaşık başvuralı 3 hafta oldu ses seda yok.
Zalyat1914 dedi: Süreç ne kadar sürüyor ? Tahmini ne kadar sürede iş başı yapıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, ben de BİM'e yaklaşık başvuralı 3 hafta oldu ses seda yok.