BİM'e Polosmart PGS302 fare alınır mı?

Bütçe
300tl

Mr.İşsiz

Centipat
Daha fazla  
BİM'e Polosmart PGS302 isminde bir mouse gelecekmiş, çok oyun oynamam yılda ortalama 3M tıklama falan yaparım makro tuşlara önem veririm 300 TL bütçem var almaya değer mi? (şu an bende Trust rava GXT 108 var bozuk olmasa işimi görüyordu ona göre yorumlayabilirsiniz)

100 lira daha verebilirseniz Harpoon RGB Pro öneririm, ne edüğü belirsiz bi' model almamış olursunuz hem.

Alınmaz hocam 300 TL fiyat bandında daha güzel fareler bulunabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olur önerin ben duruma bakacağım zaten 400 altında pek düzgün bişey yok gibi

hocam ben önereyim ama az da olsa bütçeyi yükseltip daha uzun ömürlü bir fare almanız daha mantıklı olur
Olur önerin ben duruma bakacağım zaten 400 altında pek düzgün bişey yok gibi

evt hocam yani önereceğimiz modeller polosmarttan iyi olur ama yine pek fazla bir fark olmaz gibi duruyor

hocamın attığı mouse mantıklı bir seçim olacaktır
Cihazım vasat olduğundan pek oyun oynamıyorum mümkünse günlük kullanımda avantaj sağlayacak mouse lar benim için daha iyi olur

hocam fark sizi şuanlık rahatsız etmesede bi fare 1-2 yıl anca gidecekken biraz daha iyisini alıp 3-4 yıl gitmesi daha mantıklı geliyor
Haklısınız o zaman araştırmayı 400-500 bandına çıkarıp daha ortalama bir fare alayım yardımınız için teşekkürler fare önerileriniz varsa çekinmeyin

100 lira daha verebilirseniz Harpoon RGB Pro öneririm, ne edüğü belirsiz bi' model almamış olursunuz hem.
Yardımınız için teşekkürler bunu da değerlendireceğim 400-500 bandında başka öneriniz varsa çekinmeyin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı