Beypazarı Maden Suyu Decipat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 927 Yer 6'lı Beypazarı Paketi Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2020 #21 Bizim burada ilk açıldığında siyah olan bir BİM vardı, sonra kahverengi oldu. realmoonlight dedi: Sonunda sadeliğin şıklık olunduğunu farkına vardı firmalar. Genişletmek için tıkla... BİM uzun süredir sade zaten. Çok janjanlı reyonları yok, çoğu şeyi kolilerinde satıyorlar.
Bizim burada ilk açıldığında siyah olan bir BİM vardı, sonra kahverengi oldu. realmoonlight dedi: Sonunda sadeliğin şıklık olunduğunu farkına vardı firmalar. Genişletmek için tıkla... BİM uzun süredir sade zaten. Çok janjanlı reyonları yok, çoğu şeyi kolilerinde satıyorlar.
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 15 Eylül 2020 #22 Eski marketleri yenilemeleri çok uzun sürecek. Yeni açılan bayiler ise zaten akabinde siyah olarak açılıyor. Bende çok beğendim açıkçası. Kendi ürün sayılarını da artırırlarsa çok iyi olur zira her şeyin fiyatı artıyor...
Eski marketleri yenilemeleri çok uzun sürecek. Yeni açılan bayiler ise zaten akabinde siyah olarak açılıyor. Bende çok beğendim açıkçası. Kendi ürün sayılarını da artırırlarsa çok iyi olur zira her şeyin fiyatı artıyor...
türkishlokum Centipat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 513 Çözümler 2 15 Eylül 2020 #23 Güzel olmuş bizim burasıda olsa güzel olur.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2020 #24 İşte bu yüzden siyah rengini çok seviyorum.
Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.666 Makaleler 1 Çözümler 11 15 Eylül 2020 #25 RotasızBey dedi: İşte bu yüzden siyah rengini çok seviyorum. Genişletmek için tıkla... Bime geldi diye mi?
RotasızBey dedi: İşte bu yüzden siyah rengini çok seviyorum. Genişletmek için tıkla... Bime geldi diye mi?
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2020 #26 Az001 dedi: Bime geldi diye mi? Genişletmek için tıkla... Herkes siyah rengi övmüş asaletinden bahsetmiş bende bu yorumlara karşılık yazdım yoksa ben napayım marketin rengini.
Az001 dedi: Bime geldi diye mi? Genişletmek için tıkla... Herkes siyah rengi övmüş asaletinden bahsetmiş bende bu yorumlara karşılık yazdım yoksa ben napayım marketin rengini.
şafak bilgin Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 433 Çözümler 1 15 Eylül 2020 #27 Bunu öğrenmem cok iyi oldu.
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Eylül 2020 #28 Muhtemelen eski mağazaları mavi olarak kalacak. Kalması daha iyi olur bence.
Eaglefiber Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 68 15 Eylül 2020 #29 Esperoja dedi: Ben de denk geldim Esenyurt'ta, gayet güzel olmuş yeni nesile hitap ediyor. Genişletmek için tıkla... İçeri girdinmi RotasızBey dedi: Herkes siyah rengi övmüş asaletinden bahsetmiş bende bu yorumlara karşılık yazdım yoksa ben napayım marketin rengini. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsun.
Esperoja dedi: Ben de denk geldim Esenyurt'ta, gayet güzel olmuş yeni nesile hitap ediyor. Genişletmek için tıkla... İçeri girdinmi RotasızBey dedi: Herkes siyah rengi övmüş asaletinden bahsetmiş bende bu yorumlara karşılık yazdım yoksa ben napayım marketin rengini. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsun.
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 15 Eylül 2020 #30 Eaglefiber dedi: İçeri girdinmi Doğru söylüyorsun. Genişletmek için tıkla... Hayır ancak sanırsam aynıdır içi.
Eaglefiber dedi: İçeri girdinmi Doğru söylüyorsun. Genişletmek için tıkla... Hayır ancak sanırsam aynıdır içi.