H hha2424 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 65 23 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar oyunların kendi dosyalarında. Bin adında sürekli dosyalar buluyorum. Oyunlara mod yapmayı seviyorum ama bu. Bin dosyasını nasıl açıyoruz bir programını bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2020
Arkadaşlar oyunların kendi dosyalarında. Bin adında sürekli dosyalar buluyorum. Oyunlara mod yapmayı seviyorum ama bu. Bin dosyasını nasıl açıyoruz bir programını bilen var mı?
Megolovania Centipat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 181 Çözümler 1 Yer Nerde olucam evde yaşiyorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #2 Ultra iso ile yapabilirsiniz burda detayli anlatim var: Please visit wikiHow directly Veya daemon tools yardimiylada yapabilirsiniz, fark etmez.
Ultra iso ile yapabilirsiniz burda detayli anlatim var: Please visit wikiHow directly Veya daemon tools yardimiylada yapabilirsiniz, fark etmez.
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #3 Winrar, PowerISO, UltraISO iş görür.
Megolovania Centipat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 181 Çözümler 1 Yer Nerde olucam evde yaşiyorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #4 Crimson Butterfly dedi: Winrar, PowerISO, UltraISO iş görür. Genişletmek için tıkla... Winrar açmiyor diye biliyorum.
Crimson Butterfly dedi: Winrar, PowerISO, UltraISO iş görür. Genişletmek için tıkla... Winrar açmiyor diye biliyorum.
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #5 Megolovania dedi: Winrar açmiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam ben ISO ile karıştırmış olabilirim.
Megolovania dedi: Winrar açmiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam ben ISO ile karıştırmış olabilirim.
Megolovania Centipat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 181 Çözümler 1 Yer Nerde olucam evde yaşiyorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #6 Crimson Butterfly dedi: Olabilir hocam ben ISO ile karıştırmış olabilirim. Genişletmek için tıkla... Az önce killanip denedim, açmiyormuş no problem Bu arada crimson tarayci sürümlerimiz, işletim sistemiz ayniymiş Neyse gevezelik ettim.
Crimson Butterfly dedi: Olabilir hocam ben ISO ile karıştırmış olabilirim. Genişletmek için tıkla... Az önce killanip denedim, açmiyormuş no problem Bu arada crimson tarayci sürümlerimiz, işletim sistemiz ayniymiş Neyse gevezelik ettim.