Bin sıralama farkla bölüm gelir mi?

emredemir16

Hectopat
Merhaba, ağaç işleri endüstri mühendisliği okumayı düşünüyorum, bu bölüm 3 üniversitede var, kontenjanları geçen seneyle aynı, 488 bin yaptım. Muğla 487 ile kapamış geçen sene. Eğer Muğla olmazsa 554 ile kapamış olan düzceyide yazmayı düşünüyorum ama asıl istediğim Muğla. Tahmini olarak gelir mi acaba?

Bilemeyiz hocam, geçen yılki sıralamayla tutan bile bu yıl tutmayabiliyor. Garantiye alın işinizi.

Bilemeyiz hocam, geçen yılki sıralamayla tutan bile bu yıl tutmayabiliyor. Garantiye alın işinizi.

Hocam aslında evet haklısınız dediğin gibi olabiliyor ancak bu bölümün kontenjanı hiç oynamamış bu yüzden acaba tahmini olarak gelebilir mi diye dedim.

Yüksek ihtimalle kontenjanları dolmuyordur bile üniversitenin. Böyle düşük sayılacak sıralamalarda 20 30 bin bile oynar. Çok yüksek ihtimalle tutucaktır.

Yüksek ihtimalle kontenjanları dolmuyordur bile üniversitenin. Böyle düşük sayılacak sıralamalarda 20 30 bin bile oynar. Çok yüksek ihtimalle tutucaktır.
geçmiş senelerde dolmuş hocam açılan kontenjanlar

Ki asıl hedefim Muğla, Düzce'ye %99 gözüyle bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…