Bin TL kablosuz Palm fare önerisi

Bütçe
1500

JANITHON

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, 1000TL bütçem var ama 2. el alacağım için daha da pahalı alabilirim. Aklımda Glorious Model O Wireless, DeathAdder V2 Pro ve Aerox 3 Wireless var. Sizce ne almalıyım? FPS oyunları oynuyorum sadece ve su an SteelSeries Sensei Ten kullanıyorum. Kablodan kurtulmak için alacağım.

Neden o peki Glorious da bayağı övülen bir marka.
Şahsen DA V2 pro kullanıyorum. Ürün DPI değerleri diğer modelden daha iyi. Şarjı iyi gidiyor, hassasiyeti iyi ve bence sağlam.

Şahsen DA V2 pro kullanıyorum. Ürün DPI değerleri diğer modelden daha iyi. Şarjı iyi gidiyor, hassasiyeti iyi ve bence sağlam.
Diğer modellere kötü demiyorum çünkü kullanmadım.

Şahsen da V2 Pro kullanıyorum. Ürün DPI değerleri diğer modelden daha iyi. Şarjı iyi gidiyor, hassasiyeti iyi ve bence sağlam.

Diğer modellere kötü demiyorum çünkü kullanmadım.

Peki SteelSeries Sensei Ten'den geçeceğim bu model daha mı iyi gelir daha mı kötü gelir?

Kendi adıma konuşuyorum steelseries’in klavyelerini, razer’in ise mouselarını daha çok beğeniyorum. Tabikide ikiside güzel marka. Öncelikle ortalama bi el için ideal, kablolu ve kablosuz kullanabilirsiniz. (Bluetooth, 2.4g, kablolu) Kendi type-c kablosu ile şarj edebilirsiniz. Şarjı ortalama 1 haftayı rahat görür, tabiki sizin kullanımınıza da bağlı, hassasiyeti dediğim gibi bence güzel, elde terleme yapıyor olumsuz gördüklerim açısından, kasa çok sağlam tok bir his veriyo mu dersenizde mükemmel diyemem ama güzel. Bence pişman olmazsınız. Bu iş birazda görsel zevk meselesi, yoksa diğerlerininde sizi üzeceğini düşünmüyorum ama ben olsam yine bunlar arasından DA V2 pro alırdım.

Kendi adıma konuşuyorum SteelSeries'in klavyelerini, Razer'in ise farelerinı daha çok beğeniyorum. Tabii ki de ikisi de güzel marka. Öncelikle ortalama bir el için ideal, kablolu ve kablosuz kullanabilirsiniz. (Bluetooth, 2.4G, kablolu) kendi Type-C kablosu ile şarj edebilirsiniz. Şarjı ortalama 1 haftayı rahat görür, tabii ki sizin kullanımınıza da bağlı, hassasiyeti dediğim gibi bence güzel, elde terleme yapıyor olumsuz gördüklerim açısından, kasa çok sağlam tok bir his veriyor mu dersenizde mükemmel diyemem ama güzel. Bence pişman olmazsınız. Bu iş biraz da görsel zevk meselesi, yoksa diğerlerininde sizi üzeceğini düşünmüyorum ama ben olsam yine bunlar arasından da V2 Pro alırdım.

Cevabınız için sağ olun da almışken bütçemin en iyisini almak istiyorum. V2 Pro evet aklıma yattı da Glorious da az değil.

Çok sağ olun :)

Karar sizin. Hayırlı olsun şimdiden.

Mesaj yazan ve yardım eden herkese çok teşekkür ederim iyi ki varsınız. Olmasanzı glorios alırdım büyük ihtimalle. Az önce Media Mart'da gezerken 30 dk içinde harcarsan %10 ind dedi o sayede v2Pro'yu aldım. Sevmezsem zaten iade edrim. Tekrardan çok sağ olun :)

Çok sağ olun :)

Mesaj yazan ve yardım eden herkese çok teşekkür ederim iyi ki varsınız. Olmasanzı glorios alırdım büyük ihtimalle. Az önce Media Mart'da gezerken 30 dk içinde harcarsan %10 ind dedi o sayede v2Pro'yu aldım. Sevmezsem zaten iade edrim. Tekrardan çok sağ olun :)
İlk deneyimleriniz nasıl ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı