burke35 Kilopat Katılım 30 Eylül 2018 Mesajlar 745 Çözümler 3 21 Mart 2021 #11 redlions dedi: Pek takmıyorlar ki internet altyapısını. Ben 1980 yapımı binada otururken 10 Mbps internet alırken 2010 yapımı binada şu an 6 Mbps zar zor alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam çağ teknoloji çağı artık böyle şeyler görmemek lazım saçmalık resmen bu.
redlions dedi: Pek takmıyorlar ki internet altyapısını. Ben 1980 yapımı binada otururken 10 Mbps internet alırken 2010 yapımı binada şu an 6 Mbps zar zor alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam çağ teknoloji çağı artık böyle şeyler görmemek lazım saçmalık resmen bu.
redlions Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.433 Çözümler 9 Yer Rivia Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #12 Saçmalık ama kimi kime şikayet edeceğiz ki? Ülkede tek birinin tekelinde olan internet var istediği zaman yapıyor istemediği zaman yapmıyor.
Saçmalık ama kimi kime şikayet edeceğiz ki? Ülkede tek birinin tekelinde olan internet var istediği zaman yapıyor istemediği zaman yapmıyor.
burke35 Kilopat Katılım 30 Eylül 2018 Mesajlar 745 Çözümler 3 21 Mart 2021 #13 redlions dedi: Saçmalık ama kimi kime şikayet edeceğiz ki? Ülkede tek birinin tekelinde olan internet var istediği zaman yapıyor istemediği zaman yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Diğer firmalara bakalım diyorum hepsi aynı sınırsız internet de verse 1000 MB upload da verse ilgilenmiyor hiçbiri.
redlions dedi: Saçmalık ama kimi kime şikayet edeceğiz ki? Ülkede tek birinin tekelinde olan internet var istediği zaman yapıyor istemediği zaman yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Diğer firmalara bakalım diyorum hepsi aynı sınırsız internet de verse 1000 MB upload da verse ilgilenmiyor hiçbiri.
redlions Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.433 Çözümler 9 Yer Rivia Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #14 Thermal dedi: Diğer firmalara bakalım diyorum hepsi aynı sınırsız internet de verse 1000 MB upload da verse ilgilenmiyor hiçbiri. Genişletmek için tıkla... Mobil hat olarak Turkcell kullanıyorsanız Superonline tavsiye edebilirim size ancak bazen üzerilerine çok gitmek gerekebiliyor.
Thermal dedi: Diğer firmalara bakalım diyorum hepsi aynı sınırsız internet de verse 1000 MB upload da verse ilgilenmiyor hiçbiri. Genişletmek için tıkla... Mobil hat olarak Turkcell kullanıyorsanız Superonline tavsiye edebilirim size ancak bazen üzerilerine çok gitmek gerekebiliyor.
burke35 Kilopat Katılım 30 Eylül 2018 Mesajlar 745 Çözümler 3 21 Mart 2021 #15 redlions dedi: Z Superonline. Genişletmek için tıkla... redlions dedi: Mobil hat olarak Turkcell kullanıyorsanız Superonline tavsiye edebilirim size ancak bazen üzerilerine çok gitmek gerekebiliyor. Genişletmek için tıkla... Superonline düşünmüştüm zamanında fiyatlar biraz tuzlu ama hızına değer gibi.
redlions dedi: Z Superonline. Genişletmek için tıkla... redlions dedi: Mobil hat olarak Turkcell kullanıyorsanız Superonline tavsiye edebilirim size ancak bazen üzerilerine çok gitmek gerekebiliyor. Genişletmek için tıkla... Superonline düşünmüştüm zamanında fiyatlar biraz tuzlu ama hızına değer gibi.