Bina internet hattını yenileme

Loord_TR

Kilopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Daha 0 yaşında binada oturuyoruz. Geçen aylarda Türk Telekom buraya geldi, hattı falan çektiler. Biz kendimiz telefon kullanmıyoruz ama herhalde direk panodan bağlamışlar telefon hattını ve splitter kullanmadan direk modeme takıyoruz(splittire takınca da bir şey değişmiyor). İnternet bağlandığından beri sürekli internet yavaşlıyor ve ping yükseliyor. Bunu cfosspedden görebiliyorum internete bir anda deli gibi lag giriyor cfosspedden 10-15k ping görülüyor, internet hızı yavaşlıyor fakat Speedtest'teki testte ping gene düşük(15-20) oluyor. Ve bir süre sonra aniden eski haline dönüyor bu süre boyunca rahat 50 Mbit alabiliyorum bir sıkıntı olmuyor. Bu yüzden çok defa arıza kaydı oluşturdum fakat hiçbir şey değişmedi. Hat kablosunu cat 6 yapsak bir değişiklik olur mu bu kablo eski model mi acaba ? Ve elektrikçi çağırsak gelip yapar mı veya Türk Telekom ekiplerini mi çağırmalıyım?
Paket 50 Mbit fiber 200 GB VDSL.
İl Sakarya.

1.jpg 2.png 3.png 4.PNG

Hat değerleri son durumu bu şekilde ama hala internet deli gibi yavaşlıyor.Sorun bu değerlerdemi yoksa bina hattını mı değiştirmek lazım?
YENİDEGER.PNG

Merhaba bende aynı sorundan dolayı dediklerinizi düşündüm konu açtım.Sakarya da yaşıyorum ve 50 mgbit 200gb vdsl2 geçmek için başvurdum 32 yaptılar ping yüksek hız sürekli düşüyor yükseliyor arıza kaydı açıyorlar fakat kimse gelip bakmıyor oyalıyorlar.
2017 2. Ayda sözleşme bitiyor Vodafone veya süper online geçicem.
Size tavsiyem Turktelekom Network erişimi müdürü Bekir Laik bey gidip sorunu söylemeniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı