Loord_TR
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Daha 0 yaşında binada oturuyoruz. Geçen aylarda Türk Telekom buraya geldi, hattı falan çektiler. Biz kendimiz telefon kullanmıyoruz ama herhalde direk panodan bağlamışlar telefon hattını ve splitter kullanmadan direk modeme takıyoruz(splittire takınca da bir şey değişmiyor). İnternet bağlandığından beri sürekli internet yavaşlıyor ve ping yükseliyor. Bunu cfosspedden görebiliyorum internete bir anda deli gibi lag giriyor cfosspedden 10-15k ping görülüyor, internet hızı yavaşlıyor fakat Speedtest'teki testte ping gene düşük(15-20) oluyor. Ve bir süre sonra aniden eski haline dönüyor bu süre boyunca rahat 50 Mbit alabiliyorum bir sıkıntı olmuyor. Bu yüzden çok defa arıza kaydı oluşturdum fakat hiçbir şey değişmedi. Hat kablosunu cat 6 yapsak bir değişiklik olur mu bu kablo eski model mi acaba ? Ve elektrikçi çağırsak gelip yapar mı veya Türk Telekom ekiplerini mi çağırmalıyım?
Paket 50 Mbit fiber 200 GB VDSL.
İl Sakarya.
Hat değerleri son durumu bu şekilde ama hala internet deli gibi yavaşlıyor.Sorun bu değerlerdemi yoksa bina hattını mı değiştirmek lazım?
Paket 50 Mbit fiber 200 GB VDSL.
İl Sakarya.
Hat değerleri son durumu bu şekilde ama hala internet deli gibi yavaşlıyor.Sorun bu değerlerdemi yoksa bina hattını mı değiştirmek lazım?