odrefso Picopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #1 Hangi internet var? ADSL mi VDSL mi? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2025
NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.059 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #2 odrefso dedi: Hangi internet var? ADSL mi VDSL mi? Eki Görüntüle 2491408 Genişletmek için tıkla... Buradan altyapını adresini girerek sorgulayabilirsin. Altyapı Sorgulama - SpeedNet Architeck HTML5 Template speednet.com.tr
odrefso dedi: Hangi internet var? ADSL mi VDSL mi? Eki Görüntüle 2491408 Genişletmek için tıkla... Buradan altyapını adresini girerek sorgulayabilirsin. Altyapı Sorgulama - SpeedNet Architeck HTML5 Template speednet.com.tr
odrefso Picopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #3 NYTMARE dedi: Buradan altyapını adresini girerek sorgulayabilirsin. Altyapı Sorgulama - SpeedNet Architeck HTML5 Template speednet.com.tr Genişletmek için tıkla... ADSL gozukuyor TurkNet'te VDSL var TTNET'te sadece altyapi var diyor
NYTMARE dedi: Buradan altyapını adresini girerek sorgulayabilirsin. Altyapı Sorgulama - SpeedNet Architeck HTML5 Template speednet.com.tr Genişletmek için tıkla... ADSL gozukuyor TurkNet'te VDSL var TTNET'te sadece altyapi var diyor
NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.059 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #4 odrefso dedi: ADSL gozukuyor TurkNet'te VDSL var TTNET'te sadece altyapi var diyor. Genişletmek için tıkla... TurkNet'te VDSL var diyorsa oraya başvur.
odrefso dedi: ADSL gozukuyor TurkNet'te VDSL var TTNET'te sadece altyapi var diyor. Genişletmek için tıkla... TurkNet'te VDSL var diyorsa oraya başvur.
odrefso Picopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #5 NYTMARE dedi: TurkNet'te VDSL var diyorsa oraya başvur. Genişletmek için tıkla... Zaten ttnetten TurkNet'e gectim VDSL icin ama yine ayni hizi aliyorum ve TurkNet'te sasirtici bir sekilde ADSL var diyor ama alt yapida VDSL cikiyor (TurkNet'in sitesinde)
NYTMARE dedi: TurkNet'te VDSL var diyorsa oraya başvur. Genişletmek için tıkla... Zaten ttnetten TurkNet'e gectim VDSL icin ama yine ayni hizi aliyorum ve TurkNet'te sasirtici bir sekilde ADSL var diyor ama alt yapida VDSL cikiyor (TurkNet'in sitesinde)