Arkadaşlar Malatya'da yaşıyorum deprem olduğu için başka binaya taşındık. Binada altyapı var, ama internet bağlamak için gittiğimde internet altyapısı gözükmüyor 2kez altyapı için gittim, ama sonuç yok. Kaç aydır bekliyorum. Mahallede herkesin internetti var ama bizim binada yok. Türk Telekom'a gidiyorum. En yakın zamanda bağlarız diyor. 4 ay oldu her hafta internet paketi almaktan gına geldi. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar Malatya'da yaşıyorum deprem olduğu için başka binaya taşındık. Binada altyapı var, ama internet bağlamak için gittiğimde internet altyapısı gözükmüyor 2kez altyapı için gittim, ama sonuç yok. Kaç aydır bekliyorum. Mahallede herkesin internetti var ama bizim binada yok. Türk Telekom'a gidiyorum. En yakın zamanda bağlarız diyor. 4 ay oldu her hafta internet paketi almaktan gına geldi. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Geçmiş olsun öncelikle.
Hocam TT müdürlüğüne gidip derdinizi anlatın. Kablo bağlantısı bitince direkt altyapı sorgulamadan kontrol ediniz. Fiber 200Mbps öneririm artık 100Mbps yetersiz ve eskidi. Ucuz şu anda 219.90TL FixNet 200Mbps fiber tarife. www.fixnet.com.tr/evinterneti
Hocam sadece OBK'lar çekilmiş. Muhtemelen müteahhit döşetmiştir. Bu, altyapı olduğu anlamına gelmez. Sadece iç tesisatı fiber kablo ile döşemişler. Kablolar öyle boşta duruyor. Yani binanızda altyapı yok sadece OBK döşetilmiş.
Sizin şu aşamada yapabileceğiniz en iyi şey bir dilekçe hazırlayıp müdürlükteki planlama birimine teslim etmek. Bina sakinlerinden de imza alırsanız daha iyi olur. Kuru kuruya görüşmelerle pek bir ilerleme kaydedemezsiniz. Hem deprem bölgesi olduğu için yatırımlar oraya yoğunlaşmış vaziyette şu an. Dilekçe verirseniz şansınız daha da yükselir.